Lifestyle

Godine, prijatelji, novac...

Otkrijte što najviše plaši muškarce

Otkrijte što najviše plaši muškarce

Većina veza djeluje kao spoj žene koja radi dramu oko svega i tipa koji je opušten do te mjere da djeluje kao da mu je svejedno. Iako muškarci djeluju opušteno, i oni brinu o brojnim stvarima. Ovo su neke od najčešćih:

Novac

Muškarci često strahuju od toga da neće moći uzdržavati obitelj. Iako živimo u svijetu u kojemu je sasvim normalno da oba partnera rade, u muškarcima ostaje onaj stari nagon koji im govori da su oni ti koji trebaju plaćati račune i stavljati hranu na stol. Većina se muškaraca osjeća manje vrijednima ako imaju osjećaj da podbacuju u ovom području, pa tako novac postaje stvar o kojoj vrlo često brinu.

Godine

Žene su često ljubomorne na način na koji muškarci stare: Dok će nas gravitacija pretvoriti u nakupine kože koja visi, muškarcima svaka godina jako pogoduje. Iako muškarci često izgledaju sve bolje s godinama, to ne znači da ih starenje ne brine. Sve dublji zalisci, trbuh koji raste sa svakom pivom i smanjena izdržljivost u fizičkim aktivnostima itekako pogađaju muški ego, a muškarci brinu o starenju jednako kao i žene. Jedina je razlika ta što muškarac to nikada neće priznati.

Izdržljivost

Muškarci se uvijek natječu među sobom, a izdržljivost u krevetu im je najdraža kategorija. Porno filmovi u kojima tipovi traju puno dulje no što je to uobičajeno i lovačke priče prijatelja natjerat će muškarca da se osjeća manje vrijednim. Iako će se većina žena složiti da je kvaliteta važnija od kvantitete, muškarci imaju osjećaj da se svojom izdržljivošću moraju dokazati, u strahu od toga da ćemo ih ismijavati s prijateljicama.

Naši prijatelji

Muškarci će uvijek biti sumnjičavi prema našim muškim prijateljima, a iako to možda neće pokazivati, svaki put kada se nalaziš s nekim frendom, kroz glavu će mu prolaziti brojni scenariji o tome kako te frend zavodi. Jednako kao što je u ženskoj prirodi da su ljubomorne na ženske prijateljice svojih dečki, tvoj će dečko uvijek biti nepovjerljiv prema tipu koji se voli družiti s tobom. Nije riječ samo o nepovjerenju prema drugom tipu, nego i o činjenici da s njim dijeliš svoje slobodno vrijeme i tajne koje svom dečku možda ne govoriš.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.