Lifestyle

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

Borba protiv celulita najčešće počinje u proljeće, sada je vrijeme!

Borba protiv celulita najčešće počinje u proljeće, sada je vrijeme!

U Beauty centru Callista odlične rezultate postižemo  LPG lipo tretmanima i anticelulitnim masažama koje kombiniramo sa saunom i tretmanima omatanja tijela. Celulit je stanje kože  koje,  po novijim istraživanjima pogađa čak 80% žena današnjice.

Predstavlja veliki estetski problem i teško ga je ukloniti, često otporan na vježbanje. Poznate metode koje ne uključuju „nož" su jako spore i ne uvijek djelotvorne. LPG lipo je tretman koji djelovanjem vakuma i dubinske masaže radi drenažu kože, tretira masne naslage, oblikuje tijelo i učvršćuje kožu. Potiče izbacivanje toksina i potiče cirkulaciju čiji je zastoj jedan od glavnih uzroka njegovog stvaranja. Ne opterećuje jetru i krvotok.

Beauty priprema za vjenčanje - Priprema za najljepši dan mnogo je više od same šminke i frizure. Kako bi svaka buduća mladenka zablistala na vjenčanju i to na vrijeme te bez stresa u Callisti smo razvili progame koji prate mladenke već mjesec dana prije vjenčanja. Ovakvi programi kreiraju se po željama djevojaka, a mogu uključiti solarij, manikuru, pedikuru, tretman lica, peeling tijela, wellness opuštanje, masažu, njegu kose i vlasišta, depilaciju, profesionalno šminkanje ili neku drugu uslugu beauty centra, a traju od otprilike mjesec dana prije vjenčanja do samog dana.Takvi programi imaju i povoljnije cijene!

Na dan vjenčanja možete izbjeći vožnju po gradu od frizera do kozmetičara, traženje parkinga i jednostavno doći u Callistu te dobiti sve na jednom mjestu; šminku, frizuru i lijepo uređene nokte... bez stresa!


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.