Lifestyle

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

Proljeće i Uskrs u City Galleriji!

Proljeće i Uskrs u City Galleriji!

U ove vesele  proljetne i uskršnje dane City Galleria je za vas pripremila puno šarenih igraonica i radionica uz obilje plesa i zabave.

Počinjemo u subotu 24.ožujka od 10:00 pa do 12:00 sati sa proljetnim igrama i maskenbalom za najmlađe i izrađivanje raznih proljetnih rekvizita sa igrama asocijacija i plesom vjesnika proljeća jer ipak nam je proljeće već tu!

Nastavljamo u subotu 31.ožujka od 10:00 sati pa nadalje sa plesnom rapsodijom Baletne udruge Pirueta i njihove koreografkinje Vinke Zekić  koja će nam pokazati sve čari baleta i najljepših pokreta. Nakon naših balerina ostanite s nama i naučite raditi tehniku decoupage (salvetna tehnika) na uskršnjim jajima s našom voditeljicom radionice gđom. Irenom Supičić Gospić  i poklonite svojim najbližima baš neko drugačije jaje pisanicu!

Prvi  tjedan u travnju je idealno vrijeme za Uskršnji sajam koji traje od 02.04.-07.04. i tu možete nabaviti sve od raznih ukrasa za Uskrs pa do knjiga i pisanica... sve na jednom mjestu!

A u četvrtak  05.travnja kad se djeca već naviknu na praznike dovedite svoju djecu na popodnevnu Uskršnju školicu koja počinje u 17:00 sati i traje sve do 19:00 sati a naša maskota Zeko će s vama ukrašavati pisanice i maštovite košare a i pokazati vam zabavnu igru koja se zove „Špekule"!

Ovo proljetno razdoblje najbolje je završiti s pravom porukom a ovaj put je to zaštita našeg planeta   a  to vam mi omogućujemo u subotu 21. travnja od 10:00 sati , na Dan planeta Zemlje kada će vas naše animatorice i voditeljica decoupage kreativne radionice gđa. Irena Supičić Gospić naučiti će nas što sve treba da bi naš okoliš ostao nezagađen i očuvan.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.