Lifestyle

Sponzorirani članak City Galleria Zadar

Face salon ljepote preselio je na novu lokaciju, na prvi kat City Gallerije

Face salon ljepote preselio je na novu lokaciju, na prvi kat City Gallerije

Poklonite sebi u ove proljetne dane razne tretmane  koji će vam stručni tim  našeg salona  učiniti još ugodnijim i efikasnijim.

Posebno u ove proljetne dane pobrinite se da vam nokti uvijek budu uredni i lijepog izgleda a za to nema bržeg načina od geliranja noktiju sa "SOAK OFF" gelovima.

Usluge trajne francuske manikure ili klasične manikure i pedikure uz postojanu boju laka su u zadnje vrijeme najtraženije među klijentima po velikom broju salona. Nova vrsta proizvoda Soak off gela/laka izvanredna je alternativa kada je u pitanju besprijekoran izgled francuske ili klasične manikure.

Soak off gel/lak ima veću trajnost od tradicionalnog laka za nokte i do tri tjedna. Soak off gelovi/lakovi se savršeno mogu koristiti na prirodnim noktima, ali i na noktima na koje je apliciran gel ili akril. Dolazi i u raznim šarenim  bojama koje su hit ovog proljeća.

Promjena Soak off boje na vašim noktima postala je vrlo jednostavan i brz proces budući da se Soak off otapa s noktiju u roku od nekoliko minuta, nema rašpanja proizvoda s noktiju kao kod tradicionalnog gela ili akrila.

Face salon ljepote u svojoj ponudi još nudi:

- tretmane lica,

- tretmane tijela, 

- šminkanje sa "MAC" kozmetikom,

- masaže,

- depilacije,

- pedikuru,

- manikuru,

-geliranje noktiju sa "SOAK OFF" gelovima

Rezervacije na br. 0981664190

Čekamo vas!

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.