Lifestyle

On i ona

Zašto se bivši dečki vraćaju?

Zašto se bivši dečki vraćaju?

Koliko god si možda ne pašete kada su u pitanju druge stvari, seks vam je odličan, a on, kao pravi muškarac, ne može izdržati bez malo dobre akcije ispod plahti

Svaka je žena barem jednom imala posla s ovakvim tipom: Prekinuli ste, mislila si da je sve riješeno, i taman kada si planirala započeti s novim životom, on se vratio.

Bilo da je riječ o napornom tipu kojeg si ostavila ili tipu koji ti je slomio srce i sad te želi natrag, bumerang tipovi su grozno naporni. Ovo su neki od razloga zbog kojih se vraćaju:

Odličan seks

Koliko god si možda ne pašete kada su u pitanju druge stvari, seks vam je odličan, a on, kao pravi muškarac, ne može izdržati bez malo dobre akcije ispod plahti. Ovo čak i nije tako loše, jer ako oboje nemate nikoga u planu, malo neobaveznog seksa može vam dobro doći, pogotovo ako je toliko dobar. Važno je samo da oboje znate o čemu se radi, i da se ne zavaravate.

Nova prilika

Muškarci uče na greškama, pa će tako nakon što se opeku promijeniti neke navike i stil ponašanja te novo znanje primijeniti u novoj vezi.

 

Ako je puno griješio, shvatio svoje pogreške i odlučio se promijeniti, moguće je da će se vratiti po još jednu šansu. Na tebi je da odlučiš je li vrijedan te šanse, ili ćeš mu zauvijek zatvoriti vrata.

Ponovo je solo

Tipovi koji su tek izašli iz veze traže utjehu u drugim ženama, a to je jedan od čestih razloga zašto se bivši vraćaju. Stvari koje mu se nisu svidjele kod njegove posljednje djevojke uspoređivat će sa stvarima koje su mu se svidjele kod tebe, pa će te čak ponekad i idealizirati. Ovakav povratak bivšeg rijetko kad dobro završi, jer se oboje s vremenom sjetite razloga prekida, ali tko zna, možda ste baš vi drugačiji par.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.