Lifestyle

Otkrijte

Male tajne za ljepši izgled

Male tajne za ljepši izgled

Da biste produljili trepavice, sve što trebate učiniti je nanijeti malu količinu bebi pudera na kistić maskare, te onda tako nanijeti na trepavice. Pazite da ne pretjerate s puderom

Nećete vjerovati što vam sve može pomoći da izgledate ljepše, mlađe i zavodljivije.  O kojim to tajnama pričamo? Ako se smatrate beauty avanturisticom i istraživačicom, na ove ste trikove vjerojatno već naletili. No, ako to tek namjeravate postati onda definitivno morate isprobati neke od ovih beauty tajni...

Sakrijte podbrada

Možda nećete vjerovati, ali kozmetičari bogatih i slavnih garantiraju da će mala količina kvalitetnog gela protiv celulita nanesena duž linije čeljusti i brade djelovati kao brzinska liposukcija. Da biste vidjeli rezultate losion na kožu morate nanijeti barem 20 minuta prije nego što se morate pojaviti negdje, a efekt traje 3-4 sata.

Bebi puder na trepavice

Ako muku mučite s trepavicama ili vam je dosta umjetnih trepavica - vrijeme je da naučite kako postići zavodljiv look prirodno. Da biste produljili trepavice, sve što trebate učiniti je nanijeti malu količinu bebi pudera na kistić maskare, te onda tako nanijeti na trepavice. Pazite da ne pretjerate s puderom.

Masna, sjajna koža

Ako se odvedete u priliku u kojoj morate izgledati savršeno, a nemate priliku popravljati puder ili koristiti matirajuće maramice - onda isprobajte ovaj trik koji koriste hollywoodske zvijezde prije odlaska na crveni tepih. Brojne zvijezde će u ovoj situaciji koristiti bezmirisni antiperspirantni dezodorans. Nanesite malu količinu, s dovoljne udaljenosti, na nos, bradu i čelo. Međutim znajte da je ovo rezervirano samo za posebne situacije - NIPOŠTO ovo nemojte često koristiti, kako vam se ne bi začepile pore, ali i kako ne biste oštetili lice jakim kemikalijama iz dezodoransa.

Žele za savršene usne

Svi mi smo prije ili kasnije bili u prilici uživati u nekom desertu od želea. Međutim, omiljeni kozmetičari slavnih odlučili su eksperimentirati s želeom i otkrili su njegov čarobni efekt kad se koristi kao formula za usne.

Poznate dame često na usne nanesu tanak sloj želea u crvenoj boji, koji traje puno dulje nego li bilo koji trajni ruž. Slobodno nanesete i sjajilo na njega, kako biste dodatno naglasili usne.

Akne, prištići i kapljice za oči

Imate li zacrvenjen prištić na čelu? Nemojte se truditi eksperimentirati s raznim domaćim metodama. Vrijeme je za brzinsko rješenje - koristite kapljice za oči, one će smanjiti crvenilo i natečenost prištića. Nanesite malu količinu na prištić, ostavite da se osuši i onda na njega nanesite korektor i podlogu, za savršen finiš.

Smanjivanje pora

Da biste smanjili pore, kombinirajte jednake omjere svježe iscjeđenog soka od naranče i vode, te to nanesite vaticom na lice (izbjegavajući područje oko očiju). Ostavite nekoliko minuta, zatim isplahnite hladnom vodom.

Trik s noktima

Želite si savršeno nalakirane nokte, prije nego krenete na lakiranje namočite nokte u maloj količini limunovog soka pomiješanog s toplom vodom i ostanite tako 5 minuta. Sok od limuna će ukoniti nečistoće s nokta te spriječiti pucanje noktiju i poslužiti kao odlična baza za lakove. Nakon toga samo morate osušiti nokte i nanijeti lak koji želite.

Zelena kosa

Dva su rješenja za plavu kosu koja je pozelenila u kontaktu s klorom. Prvi je da na kosu nanesete kečap (da, kao za pizzu) i ostavite tako 20 - 30 minuta, te onda normalno isperete kosu. Kečap će neutralizirati zelenilo, i vaša kosa će izgledati kao i prije. Još jedno riješenje je sok od limuna. Napravite sve isto kao i s kečapom.

Kaladont protiv boje

Ako ste sami farbali kosu, pa ste se zamrljali po čelu ili vratu - odlično rješenje za ovaj problem je kaladont. Kaladont sadrži dovoljno abrazivnih sastojaka koji će sigurno ukloniti mrlju, bez oštećenja i najosjetljivijoj koži.

Brzinski popravak podloge

Osvježite podlogu na licu, tako da lice posprejate s malo vode (po mogućnosti termalne) i dok je lice još vlažno, krenite s ponovnim razmazivanjem pudera i korektora koje već imate na sebi. Tako ćete ga osvježiti i izgledat će svježe naneseni.

Veće oči

Želite da vam oči izgledaju veće? Klonite se tamnih sjenila. Krenite s podlogom u boji kože, a zatim nanesite sjenilo dvije nijanse tamnije od podloge na pregib oka i prstom ili kistićem sjenilo izblendajte prema gore, prema obrvama.

Zavodljiv pogled

Bilo da imate smeđe, plave ili zelene oči, pokušajte zamijeniti svoj crni ili smeđi tuš za oči s tamnije ljubičastim. Nećete vjerovati koliko će to razliku učiniti. Nitko neće primijetiti da je riječ o ljubičastom tušu, ali svi će primijetiti da su vam oči izražajnije.

Miris na strateška mjesta

Parfeme obično nanosimo na vrat i to je u redu. Međutim, činjenica je da se parfem diže, pa ga pokušajte pošpricati po gležnjevima ili iza koljena, kako bi vam miris dulje trajao i dulje vas obavijao.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.