Lifestyle

S press konferencije

52 izlagača na Festivalu vjenčanja u Arsenalu

52 izlagača na Festivalu vjenčanja u Arsenalu

Budući mladenci, u subotu i nedjelju u klubu Arsenal moći ćete doznati sve o ponudi za vaš najljepši dan! U prostorijama Udruženja obrtnika Zadar danas je predstavljen program Festivala vjenčanja, koji se u zadru održava petu godinu za redom.

Festival su predstavili Ada Duka, predsjednica Odbora za organizaciju Festivala vjenčanja, Sandra Bjelić iz agencije RMC, te Sanja Perković ispred Arsenala.

Ove godine među čak 52 izlagača naći će se i izlagači iz Zagreba, Pule i Osijeka. Bit će tu predstavnici salona vjenčanica, frizera, kozmetičara, cvjećara, fotografa, jednom rječju - svih segmenata koji čine jedno raskošno i nezaboravno vjenčanje.

Osim zadarskih modela, vjenčanice će nositi i poznata lica iz svijeta modelinga, Anita Dujić i Vedrana Linardić.

Zanimljivost će biti i dvije atraktivne limuzine za mladence.

Ulaz je besplatan!

Festival vjenčanja prvi put je organiziran 2008. godine u prostoru zadarskog Arsenala, a već na početku ova manifestacija ocjenjena je kao vrlo uspješna kako među sudionicima, tako i među posjetiteljima. Sami sudionici manifestacije bili su i njeni inicijatori koji su se okupili oko ideje pokretanja projekta kojim bi se omogućilo zajedničko predstavljanje proizvoda i usluga vezanih za organizaciju vjenčanja.

PROGRAM:

SUBOTA, 10. ožujka

11-13 sati Program uz Martine Thomas, modna revija vjenčanica
17-20 sati frizerski show, nagradna igra Kolo sreće, modna revija svečanih haljina, dodjela nagrada, glazbeni nastup benda Amadeus

NEDJELJA, 11. ožujka

11-13 sati Dječji nastup, glazbeni nastup martine Thomas, modna revija vjenčanica i malih djeveruša, dodjela nagrada, prezentacija svadbene torte


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.