Lifestyle

Ona i On

"Volim te" se najčešće izgovara slučajno

Ispitanici su u najnovijem istraživanju priznali kako im je 'volim te' najčešće izletjelo sasvim slučajno

U svakoj vezi izgovaranje čarobnih riječi 'volim te' znak je da odnos postaje ozbiljniji i bliskiji, odnosno barem bi tako trebalo biti. No, najnovije istraživanje otkriva da se te dvije slatke riječi najčešće izgovaraju slučajno!

 

Više od 50 posto ispitanika koji su sudjelovali u Glamourovom istraživanju, priznalo je kako im je 'volim te' izletjelo sasvim slučajno. Njih 23 posto reklo je to pod utjecajem alkohola, a 13 posto njih čarobne riječi slučajno je izgovorilo tijekom seksa, piše huffingtonpost.com.

Ako je vjerovati rezultatima istraživanja, čarobne riječi prvi izgovaraju muškarci, odnosno njih 56 posto izjavilo je da su u prošlim vezama upravo oni prvi izgovorili 'volim te'.

'Čini se da su muškarci impulzivniji kada je riječ o verbalnom izražavanju ljubavi, ali ne smijemo zaboraviti da ljubav različito znači za muškarce, a različito za žene', istaknuo je profesor Josh Ackerman.

Njegov komentar odnosi se na jedno prijašnje istraživanje koje je pokazalo da su muškarci skloni prvi reći 'volim te' i to kako bi što prije došlo do seksa. Žene pak te čarobne riječi više vole čuti nakon seksa nego prije.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.