Lifestyle

Dokazano

Dečki manje poštuju cure koje ne prigovaraju

Dečki manje poštuju cure koje ne prigovaraju

S vremenom se osjećaji nezadovoljstva nakupljaju u ženi, te ona puca, i sve istresa u facu tipu koji je donedavno bio uvjeren kako je sve u vezi savršeno

Mnoge žene žive u uvjerenju kako će pristojnim i tihim ponašanjem, izbjegavanjem prigovaranja i slaganjem sa svime što njihov tip predloži zadobiti njegovu ljubav i naklonost. Realnost je, na sreću, potpuno drugačija.

 

Svaki muškarac želi samostalnu ženu koja se zna brinuti za sebe, no žene često ovo previše ozbiljno shvaćaju, pa se pretvaraju u osobe koje bi radije trpile, nego riskirale da njihov muškarac vidi da su i one od krvi i mesa. Ovaj problem dugoročno može u potpunosti smanjiti kvalitetu veze, jer s jedne strane postoji tip koji misli da ima curu bez karaktera, a s druge djevojka koja nije zadovoljna i boji se to iskazati.

S vremenom se osjećaji nezadovoljstva nakupljaju u ženi, te ona puca, i sve istresa u facu tipu koji je donedavno bio uvjeren kako je sve u vezi savršeno. Žena ispada luda, tip se prestraši, i vrlo često zaključuje da baš i nisu dobar par.

Zaključak? Umjesto da se pokušavaš umiljavati svojem dečku i glumiti savršenu curu, prigovaraj. Smetat će mu, ponekad ćete se i posvaditi, ali ćete i vrlo brzo sve riješiti. Ako ti nešto u vezi smeta, to je najbolje odmah riješiti, jer što dulje čekaš, manje su šanse da će ishod biti dobar. Tipovi žele curu s karakterom, a ne lutku koja kima glavom na svaku njihovu riječ.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.