Lifestyle

Muški um

Što svaki muškarac želi od žene

Što svaki muškarac želi od žene

Frajeri vole sport, a žena koja će s njima pogledati utakmicu i shvaćati značenje riječi "corner" i "slobodno bacanje", porast će im u očima

Neki muškarci vole velike grudi, neki vole čvrste guze, a neki mršavice. Ipak, svaki od njih želi nekoliko istih stvari od žena koje viđa.

Prejedanje

Jedna od prvih stvari koje muškarci vole je povremeno prejedanje. Svaki muškarac voli jesti i povremeno se prepustiti čarima slasne i nezdrave hrane. Isto tako, vole kad njihove djevojke rade to s njima. Nemojte krivo shvatiti, ne žele da se udebljate, samo ne vole cjepidlačenje oko hrane.

Videoigrice

Videoigrice druga su stvar koja ih posebno veseli. Ako žena zna dati potporu dečku kada prođe 60 nivo neke igrice, ima njegovo srce zauvijek. Prigovaranje oko njegove omiljene zabave neće vas dovesti daleko, piše portal Guyism.

Sport

Frajeri vole sport, a žena koja će s njima pogledati utakmicu i shvaćati značenje riječi "corner" i "slobodno bacanje", porast će im u očima.

 

Znanstvena fantastika

Znanstvena fantastika je omiljena fascinacija muškaraca. Ima nešto u ženama kojima se to sviđa. Plakanje na romantične komedije možda je slatko, ali razumijevanje "Gospodara prstenova" i "Ratova zvijezda" je jednostavno seksi.

Maskiranje

Maskiranje je nešto što je u isto vrijeme zabavno i uzbuđujuće. Ako možete u isto vrijeme glumiti da ste netko drugi, ali se pritom odlično zabaviti, onda ste vjerojatno njegova žena iz snova. Muškarcima je ponekad jednostavno dosadno, a svaka promjena im je bar malo zabavna. Postanite druga osoba u vašoj maloj igri uloga.

Kuhanje

Onaj koji kaže da mu kuhanje nije bitno, taj laže. Svaki muškarac voli kad se za njega brine nježna ženska ruka, koja po mogućnosti sjajno kuha. Poznato je da ljubav prolazi kroz želudac.

"Prljave" igrice u krevetu

Najvažnije od svega. Ako ste za neku vrstu "prljavih" seksualnih igrica, onda ste njegova žena iz snova. Svaki muškarac voli seks, a o inovacijama u krevetu nećemo ni pričati. Žena koja je otvorena za nove ideje je ona zbog koje se monogamija i isplati.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.