Lifestyle

Najgore od svega

Ovo se ženama NE govori

Ovo se ženama NE govori

Cure su jako osjetljive kada su riječi koje izlaze iz usta njihovih dečkiju u pitanju, a neke od njih nikada ne želimo čuti. Evo liste onih najgorih:

1. Fulala si jedan dio

Cura koja čisti stan zna što radi, a nikako joj ne treba redateljev komentar. Tip koji sjedi na kauču i kopa nos dok ona čisti jedna je stvar, no onaj koji se još usudi i kritizirati zaslužuje dobiti metlom po glavi. I gornjoj i donjoj.

2. Ne bi ti to razumjela

Ako se razumijemo u kompleksnost punjenja suđerice koju dečki jednostavno tako teško svladavaju, sigurno ćemo razumjeti i nešto vezano za njegov posao. Tipu kojem se ne da objašnjavati lakše je reći djevojci kako je to izvan njenog dometa, a djevojke svakom od njih poručuju: isprobajte nas. Samo zato što se znamo urediti, ne znači da nećemo shvatiti što je zaleđe.

3. Lice ti je šire s ovom frizurom

Ne. Znate zašto? Zato jer vas nitko nije pitao. Cura koja se ošišala želi da tu frizuru njen dečko i primijeti, no nikako ne želi kritički osvrt i prijedloge koji će popraviti stvar. Čak i ako je frizura loša, posao dečka je da tješi curu, a ne da se igra Modnog mačka.

4. U krivu si

Ako volite provoditi večer bez seksa, ova rečenica je odličan početak. Cura nikada nije u krivu: možda nije u pravu, ali nije ni u krivu. Pitajte muškarce koji su u dugom i sretnom braku.

5. Ovo je muški posao

Ako ovo treba nekome objašnjavati, taj je izgubljeni slučaj. Muški posao je čisti šovinizam, a svaka je djevojka jednako sposobna kao i muškarac. Samo zato što im dozvoljavamo da mijenjaju žarulju umjesto nas, ne znači da to ne znamo bez njihove pomoći.

6. Mogla bi na brazilku

Brazilska depilacija je izbor žene, a ona koja to učini radi veliku žrtvu. Jasno je da će neki tipovi htjeti da je sve glatko, no forsiranje žene da to napravi je nedopustivo. Ako on želi brazilku za tebe, rezerviraj odmah dupli termin: neka i on osjeti čari Brazila.

7. Jel ti trebaš dobit mengu?

Vjerojatno da, ali ne trebamo muškarca da nas to ispituje. Cura u PMS-u je tempirana bomba, a dečki bi trebali paziti što pitaju u to vrijeme, ako žele proći bez većih problema.

8. Moja mama radi to drugačije

To je divno i krasno, no ako želi ručati mamin ručak, zna gdje živi. Tip koji te stalno uspoređuje s mamom nikada neće biti zadovoljan, jer će i tvoj najbolji desert uvijek biti u sjeni obožavane kraljice koja ga radi na identičan, ali bolji način.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.