Lifestyle

Iz drugačije perspektive

Učinite to ispred ogledala

Učinite to ispred ogledala

Zašto prije seksa ne biste namjestili ogledalo tako  da u njemu možete promatrati sve 'detalje' i u uživati i iz malo drugačije perspektive?

Naime, muškarac ima daleko bolji pogled na sam čin seksa nego žena, što znači da su žene u tom pogledu uglavnom uskraćene i u stvarnosti ne vide što im se to ''dolje događa. Naravno, najprimjerenije je ogledalo na stropu iznad kreveta, ili pak neki kosi krovni prozor, s kojeg će odraz imati sličan učinak, piše portal intimatemedicine

Takvi su prozori česti u malim apartmanima na moru, što znači da si upravo na odmoru u tom pogledu možete dati oduška, a možda vam sine i ideja za vašu vlastitu spavaću sobu.

Ako je namještanje ogledala na stropu nemoguće, razmislite o drugim sobama i ogledalima koja vise na zidovima. Seksati se možete i stojećki, ili uza zid, odakle je pogled na ogledalo isto tako uzbuđujući. Ako ni to nije moguće, sigurno si možete priuštiti malo ogledalo, koje možete držati u ruci i okrećući ga vidjeti kako partner prodire u vas, ali i sve ono što još nikada niste uspjela vidjeti.

Uvjereni smo da će vas slika u zrcalu dodatno uzbuditi i zagrijati, jer ćete prvi put uživo vidjeti kako se seks s vašim tijelom 'odvija'. Ogledalo okrećite po miloj volji, kako biste uhvatili što bolju sliku. Možda si možete priuštiti i više ogledala i namjestiti ih tako da akcija bude vidljiva uz više uglova.

Neka ogledalo bude vaša nova seksi igračka, koju ćete upotrebljavati svaki put kada zaželite začiniti seks s partnerom i tako ćete si omogućiti pogled na ono što je do sada bilo vidljivo samo njemu.

intimatemedicine/ezadar

Dodavanje novih komentara je onemogućeno.