Lifestyle

City Galleria Zadar

Happy hour za korištenje solarija u Beauty centru Callista

Happy hour za korištenje solarija u Beauty centru Callista

Vruće je, odjeća je sve kraća, otkrili smo svoju kožu mekanu, glatku i bijelu? Prije intenzivnijeg izlaganja suncu kožu treba pripremiti kako bi izbjegli crvenilo, iritacije i slične nepoželjne pojave na koži.

U solariju se koža priprema za sunce aktiviranjem zaštitne funkcije kože stvaranjem pigmenta koji je njena prirodna obrana.

Solarij može biti zdraviji od sunca jer je UV kontroliran i odlična je opcija prije intenzivnog izlaganja prirodnom UV zračenju.

Tamnija koža izgleda ljepše, zdravije, sve nepoželjne pojave na koži kao npr. akne, celulit i drugo, manje su vidljivi.

Da ne stavljamo estetiku u prvi plan napominjemo da UV-zračenje ima druge važne i korisne učinke. UV zrake aktiviraju stvaranje D vitamina u koži, a bez tog vitamina nema čvrstih i zdravih kostiju, on utječe na formu i vitalnost, jača organizam, pomaže u borbi protiv stresa. Osim toga, pokazalo se kako UV zrake potiču dobro raspoloženje i djeluju antidepresivno. 

Da bi postizanje tamnije boje kože u solariju bilo što bolje nudimo i uporabu Australian Gold proizvoda. U toj ponudi imamo sredstva za brže tamnjenje, za postizanje baršunaste, brončane boje, proizvode protiv isušivanja kože i za učvršćivanje, sredstva za tamnjenje i hlađenje sa prirodnim sastojcima, uljima i vitaminima.

Akcija: Happy hour od 13 do 16 sati u terminu od 15. srpnja do 31. kolovoza korištenje solarija samo 4,00 kn/min!

Čekamo vas....vaš Beauty centar Callista ...jer život je lijep...


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.