Lifestyle

City Galleria Zadar - sponzorirani članak

Beauty centar Callista u subotu 26. ožujka organizira besplatne demo tretmane LPG lift i LPG lipo

Beauty centar Callista u subotu 26. ožujka organizira besplatne demo tretmane LPG lift i LPG lipo

Ova posebna ponuda uključuje i 25% popusta za prvi tretman!

Beauty centar Callista u subotu 26. ožujka organizira besplatne demo tretmane LPG lifta i LPG lipa. Ova posebna ponuda uključuje i 25% popusta za prvi tretman.

Lpg - lift

Najmoderniji aparat iz sistema Lpg ENDERMODOLOGIE metode. Ugodna i učinkovita masaža koja djeluje na vezivno tkivo, potiče cirkulaciju te produkciju kolagena i fibroplasta. Učvrstiti će i zategnuti opuštenu kožu lica i vrata. Izborom odgovarajućeg tretmana možemo djelovati na konture  (smanjenje podbratka) , na bore (svaku pojedinačno) izdrenirati lice (podbuhli podočnjaci) te podići i učvrstiti tonus kože (lifting) .  Kombinacija ili izbor pojedinačnog programa omogućava djelovanje na 4  ključna problema kože lica: opuštenost, naboranost, nakupljanje vode i stvaranje podbratka.

LPG - lipo

Lipo masaža je klinički dokazana metoda koja u kombinaciji sa specifičnim protokolima prilagođava individualnim potrebama svakog klijenta, a djeluje na lokalizirane masne naslage, celulit, opuštenu kožu,  i to na rukama, leđima, trbuhu, bokovima, bedrama i stražnjici. Lipomasaža je tretman koji je moguće izvoditi samo sa LPG aparatom. To je uređaj koji radi tehnologijom nezavisnih motoriziranih valjaka koji nježno i učinkovito djeluju na vezivno tkivo i njegove sastavnice, efikasnije od bilo koje ručne anticelulitne masaže.

Posjetite nas  u Beauty centru Callista na 3. katu City Gallerie u subotu 26. ožujka od 10 do 18 sati.

Već danas nazovite i rezervirajte svoj termin na broj telefona  023/ 302-062.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.