Lifestyle

Moda

Kristali posuti po golim grudima Lane Jurčević

Kristali posuti po golim grudima Lane Jurčević

Lana je nosila i vrtoglavo visoke crne štikle

Kristalići u svim bojama prelijevali su se po tijelu Lane Jurčević na celebrity partyju u Mimari. Tek izbliza se vidjelo da Lana nosi prozirnu haljinu u boji kože na kojoj su, ovisno o strateškim mjestima, gušće i rjeđe bili raspoređeni svjetlucavi kamenčići.

Prozirna haljina u boji kože na Lani Jurčević bila je jedna od zanimljivijih na ovotjednom Story partiju u Mimari. Lana naočigled nije nosila grudnjak, no čednost su joj zanimljivo prekrivali kristalići. Je li nosila barem gaćice, haljina nije otkrila.

U haljini poznatog domaćeg modnog dvojca Elfs, obožavanog osobito među mladima, Lana Jurčević zablistala je na Story partyju. Crveni, bordo, ljubičasti, žuti, smeđi, nebo plavi i prozirni kristali na njezinoj su prozirnoj haljini tvorili mnoštvo cvjetića i latica, raspoređenih po grudima, trbuhu i najintimnijem dijelu tijela.

Lana je nosila i vrtoglavo visoke crne štikle, a uz kristale po haljini nije bio potreban ama baš nikakav nakit.

Bilo je jasno uočljivo da Lana ispod haljine ne nosi grudnjak, ali opet nije djelovala nimalo vulgarno. Hrabar stajlnig kojeg si lijepa pjevačica svakako može priuštiti!

Fotogaleriju pogledajte ovdje

Reci što misliš!

  Vezane vijesti