Lifestyle

Moda

Marisa Miller zajahala motor

Marisa Miller zajahala motor

Ovaj mjesec Harley je posvetio vojski koju promovira atraktivna manekenka

Manekenka je skinula gotovu svu odjeću sa sebe i raskopčane haljine zajahala Harley-Davidson. Prizor je, naravno, više otkrivao nego skrivao.

Marisa Miller u vojničkoj odori i bež bodiju zbog kojeg je izgledala kao gola, zajahala je motor pozirajući za novu kampanju Harley-Davidson pod nazivom Military Appreciation Month.

Ovaj mjesec Harley je posvetio vojski koju promovira atraktivna manekenka. Baš, poput motora, i 31-godišnja manekenka Marisa izgleda savršeno, a pogotovo kada se sagne, pa joj se naziru grudi, jedan od najdražih dijelova ženskog tijela, barem što se muške populacije tiče.

'Ponosna sam što mogu pomoći Motor Companyju koji podržava hrabre žene i muškarce koji čuvaju našu zemlju', rekla je Miller. 'Moj djed je ratni veteran i imala sam prilike upoznati prave vojnike. Ta sjećanja ostala su mi zabilježena duboko u srcu. Nadam se da će se Amerikanci meni i Harley-Davidsonu pridružiti kako bismo pozdravili naše heroje tijekom studenog', rekla je Marisa.

Čarobnom prizoru pridonijela je i Marisina stražnjica koju je vrlo vješto podbočila na sjedište motora, baš kao i noge koje je seksi fotografijama rastegnula. No fotografije ne bi bile ništa kada se ispod vojničke kapice ne bi vijorila uvijena duga plava kosa.

Atraktivna manekenka poznata je po fotografiranja za renomirani američki časopis Sport Illustrated u kojem se pojavila u kupaćem kostimu i taj prizor oborio je s nogu većinu muške populacije.


Reci što misliš!