Lifestyle

#onaion

Budite originalni i dodirujte je gdje još nitko nije

Budite originalni i dodirujte je gdje još nitko nije

Dodirujte joj mjesta na tijelu koja su njezini prijašnji partneri potpuno zaboravili

Znate li dodirivati ženu? Da, postoje ona uobičajena mjesta na njezinu tijelu koja su poznata svim muškarcima, ali ima nekih dijelova koje muškarci zaboravljaju. Vrijeme je da pripadnici jačeg spola nauče gdje svoju partnericu još mogu dodirivati te je tako izludjeti.

Ako naučite kako pravilno dodirivati ženu, velika je vjerojatnost da ćete vrlo brzo dobiti partnericu koja će jednako kao i vi uživati u raznim seksualnim aktivnostima.

Dodirujte joj mjesta na tijelu koja su njezini prijašnji partneri potpuno zaboravili i pokažite joj da ste sjajan ljubavnik. Na taj način narast ćete u njezinim očima, a i vi ćete uživati u njezinoj radosti i buđenju novog uzbuđenja.

Kralježnica

Iako ona možda nije ni svjesna, kralježnica je jedna od najerogenijih zona. Možete joj prijeći duž cijele kralježnice jezikom ili prstom. Posebno ćete je izludjeti ako jezik malo duže zadržite na samom kraju kralježnice, na mjestu gdje joj počinje kosa. Prstom joj lagano možete prelaziti kralježnicom gore i dolje. To su dodiri koji bude sva osjetila, a ona će uživati.

Tjeme

Dok je ljubite, istovremeno joj masirajte tjeme. Činite to barem minutu. Možete joj masirati kožu na cijeloj glavi. Ako to činite dok je ljubite, priuštit ćete joj nezaboravan užitak. Na koži glave nalaze se brojni završeci živaca, zato će to u njoj izazvati iznimno uzbuđenje.

Ramena

Ovo je vrlo zahvalno područje za maženje. Možete joj ljubiti ramena, masirati ih, pa čak i lagano grickati. Ramena su tijekom intimnosti često nepravedno zanemarena, a riječ je o području koje ženi omogućuje veliko uživanje. Maženje ramena u njoj će izazvati trnce i opasno je uzbuditi. Naravno, za to ćete i vi biti nagrađeni.

Članci na nozi

Jeste li joj već probali ljubiti noge? Nekima će to možda biti malo čudno, ali riječ je o području tijela koje je vrlo osjetljivo i izaziva veliki užitak. Možete ih ljubiti i lizati, ali nemojte grickati, jer biste ih mogli ozlijediti. Idući put kad se budete mazili priuštite joj veliko zadovoljstvo i posvetite se člancima na njezinim nogama.

Iza vrata

Vjerovali ili ne, područje iza vrata kod brojnih žena izaziva topljenje. Toliko su osjetljive na tom dijelu tijela da gube dah. Idući put kada budete ljubili partnericu, sklonite joj kosu i posvetite se pozadini njezina vrata. Ona će beskrajno uživati, a onda će vjerojatno i vas počastiti nečim senzacionalnim.


Reci što misliš!