Lifestyle

Moda

Kakve žene vole muškarci?

Kakve žene vole muškarci?

Ženu koju nije sram priznati da voli seks

Neosporiva je činjenica da je velika većina muškaraca teško može oduprijeti čarima lijepe žene. No, svi muškarci imaju različitu definiciju ljepote. Bez obzira na to kako oni definiraju što neku ženu čini atraktivnom, postoji nekoliko zajedničkih točaka koje većina njih primjećuje u ženama koje ih privlače. Pa, što onda muškarci vole?

1. Žene koje ostavljaju mjesta njihovim maštarijama

Koliko god to nevjerojatno zvučalo, muškarci vole da im se otkrije dio onog što slijedi, no ne i sve. Ovo uključuje odjeću - vole da žena pokaže malo kože, no ne i previše. Na primjer, žena koja diskretno istakne dekolte prije će ih privući od one koja im svoje grudi, gotovo da, servira na pladnju. Žene koje pokazuju previše možda će im poslužiti za jednu noć, no kad traže partnericu na dulje, preferiraju one koje ne otkrivaju sve odmah.

2. Ženu koju nije sram priznati da voli seks
Nema ničeg lošeg u uživanju u seksu, i nema mnogo toga što je muškarcu privlačnije od žene koja to otvoreno priznaje. Mnogo muškaraca je pomalo opsjednuto seksom, pa ih seksualno samopouzdane žene sa zdravim seksualnim nagonom veoma privlače.

3. Inteligentnu ženu koja ima samopoštovanja
Kaže se kako muškarci žele ženu koja im je stalno na raspolaganju i koja će im ispuniti svaku želju. Prava je istina baš suprotno, muškarci traže ženu koja razmišlja svojom glavom. Njih privlače žene koje vjeruju u sebe i svoje kvalitete i koje imaju samopouzdanja izgovoriti što misle. "Praznoglave" žene bez vlastitog mišljenja, zapravo im, jako brzo dosade. Zanimljivije je imati osobu koja im može parirati u konverzaciji. Naravno, i ovdje kao i za sve ostalo vrijedi pravilo umjerenosti, oni ne vole žene koje samo pametuju.

4. Ženu koja zna govoriti "prljavo"

Možda zvuči kao kliše, ali muškarci obožavaju kad žena koristi "dirty talk". Čuti kako žena opisuje što bi htjela da joj se radi nevjerojatno ih uzbuđuje. Žene koje bez ustručavanja govore prljavo uzbudljive su i nagovješćuju odličan seks.

5. Ženu koja voli svoje tijelo
Muški vole gledati ženska tijela. Nije tajna da obožavaju prsa, stražnjicu ili lijepo oblikovane noge. No ono što ih još više uzbuđuje jest žena koja zna što ima i nije ju sram to pokazati. Žena kojoj je ugodno u njenoj koži, pa makar ona i ne odgovarala tipičnim stereotipima ljepote, prije će privući pažnju muškaraca.

6. Ženu koja ima strani naglasak
Ovo ste možda već čuli i teško vam je povjerovati, ali strani naglasak pali muškarce. Sve što je drugačije, njima je egzotično, a osobito im je seksi kad im takva žena prljavo govori i opisuje što bi sve htjela raditi u krevetu.

7. Ženu koja ima smisao za humor

Žena koja ima smisla za humor, koja u toku razgovora zna prepoznati šalu i sama je započeti, privlačna je muškarcima. Njih privlače zabavne žene, koje ne samo da znaju "lansirati" šalu, već i dobro primiti šalu na vlastiti račun. S takvom ženom nikad nije dosadno i oni to dobro znaju.

8. Ženu koja je avanturistica
Muškarci će uvijek zapaziti žene koje su spremne isprobati nove stvari, i koje su pomalo "divlje". Pokazivanje njihovog slobodnog i nesputanog duha je seksi i veliki izazov za muške.

9. Ženu koja je samostalna
Oni ne vole, barem ne ispočetka, kad osjete da žena traži vezu za cijeli život u kojoj će ovisiti o njemu. Privlače ih žene koje žele ležernu vezu bez previše obaveza i prohtjeva. Samostalna žena je samodostatna i otvorena za zabavu.

10. Ženu koja izgleda kao da je upravo sišla s modne piste
Svi smijemo maštati, zar ne? Oni znaju da većina žena ne izgleda kao Megan Fox ili Bar Refaeli, no to ih ne sprečava da sanjare o tome da jednom završe sa ženom koja tako izgleda.


Reci što misliš!