Lifestyle

Moda

Mokasine su stvar dobroga stila

Mokasine su stvar dobroga stila

Zanimljivo je kako su se ove sezone u našim dućanima pojavile i mokasine veselijih boja poput narančastih ili ljubičastih

Sjećamo se razdoblja srednje škole kada još nismo shvaćali i uviđali ljepotu nekih stvari i pri tome prije svega mislimo na modne klasike.

Dok su druge djevojke kupovale sandale, ona bi uvijek hodala gradom i tražila mokasine.

Morale su biti potpuno ravne. Kaže kako se u njih zaljubila kad je vidjela Tods srebrni primjerak svoje tete još dok je bila klinka. I tako sam i ja kupio svoje prve mokasine. Od tada pa do danas smatram ih najudobnijom obućom za ljeto. Isto kao i kod nje, moraju biti potpuno ravne, od prave kože i vrlo jednostavne.

Od tada pa do danas mokasine su prigrlili mnogi modno osviješteni muškarci, a odlično izgledaju uz kratke hlače na bosu nogu tijekom ljetnih mjeseci.

Odmah napominjemo i kako je Tod's apsolutni broj 1 kada je riječ o tim super cipelama, no ako nemate novca za njihov primjerak, mnoge jeftinije varijante također su odlične.

Osim na kratke hlače, tijekom dana možete ih nositi i uz traperice koje sežu do poda i usku košulju.

Zanimljivo je kako su se ove sezone u našim dućanima pojavile i mokasine veselijih boja poput narančastih ili ljubičastih, već odavno prihvaćenih među muškarcima u svjetskim modnim centrima.

Mokasine asociraju na onaj klasični šminkerski talijanski stil, doba playboya i 'dolcevitu', ljeto i casual odjeću.

No osim što nose određeni imidž, sigurni smo da kad jednom obujete udobne mokasine, teško da će ljubav prestati.

Više na Moda.hr


Reci što misliš!