Lifestyle

Moda

Ona jednostavno obožava pozirati gola

Ona jednostavno obožava pozirati gola

Te godine zaradila je milijun i pol dolara

Prelijepa nizozemska manekenka Doutzen Kroes jednostavno obožava skidati svu odjeću sa sebe. Nakon golih fotografija koje su poharale cijeli svijet, Doutzen je ponovno pokazala svoje nestašne bradavice, oblu guzu i Venerin brežuljak. Na fotkama za Vman magazin plavokosa manekenka je skinula sve odjevne predmete i bacila na koljena sve ljubitelje seksi anđela Victoria's Secret, prenosi Index.hr .

Doutzen Kroes nije mnogo trebalo da postane jedna od najpopularnijih i da bude među najplaćenijim modelima današnjice. Visoka 178 centimetara, s mjerama 88-62-88 24-godišnja Nizozemka iza sebe ima višemetarsku listu časopisa i modnih kuća za koje je snimila kampanje. Također je radila i za neka prestižna svjetska modna imena poput Guccija, Tommyja Hilfigera, Escadu, Dolce & Gabbanu, Valentina, Versacea i Neimana Marcusa.

U kolovozu 2005. godine postala je zaštitno lice Calvin Kleinovog parfema "Eternity" i time s tog mjesta potjerala dotadašnju glasnogovornicu i glumicu Scarlett Johansson. Godinu dana kasnije zgrabio ju je L'Oréal Paris ponudivši joj ugovor na tri godine. Dvije godine poslije se pojavila na naslovnici časopisa Vogue uz Hilary Rhodu, Caroline Trentini, Raquel Zimmermann, Sashu Pivovarova, Agyness Deyn, Coco Rochu, Jessicu Stam, Chanel Iman i Lily Donaldson. Tema broja je bila "Upoznajte nove supermodele".

Te godine zaradila je milijun i pol dolara zbog čega je završila na 15. mjestu Forbesove liste najbolje plaćenih modela, da bi već sljedeće godine sa zaradom od šest milijuna zasjala među top pet najplaćenijih manekenki na svijetu. Iako na računu broji silne milijune, Kroes s novcem itekako zna postupati. Ima svog računovođu koji njezine novce svakodnevno broji, jer lijepa manekenka zna da je puno lakše potrošiti nego zaraditi.

Da mlada Nizozemka privlači sve medije dokazuje i činjenica da je prije dvije godine nizozemska televizija Omrop Fryslân snimila dokumentarni film o seksepilnoj Doutzen. Nedugo zatim film je odnio nagradu na nizozemskom Filmskom festivalu kao najbolji regionalni dokumentarni film, a oduševljena modna kuća Victoria's Secret nedavno je svijetu obznanila kako je Kroes njihov najnoviji anđeo koji će uz Adrianu Limu snimiti kampanju "Supermodel Obsession".


Reci što misliš!