Lifestyle

kopiranje

Slični stajlinzi Severine i Maje Šuput

Slični stajlinzi Severine i Maje Šuput
Instagram/tportal

Nakon što se Severina pohvalila fotografijom na Instagramu na kojoj zavodljivo pozira u bež baloneru, Maja Šuput odlučila je iskopirati njen stajling, no iako se svim snagama trudila postići jednaki rezultat, to joj ovoga puta nije pošlo od ruke

Kad Severina nešto odjene, možete biti sigurni da će njezin stajling iskopirati žene diljem Lijepe Naše. Najbolje odjevena pjevačica u Hrvata pohvalila se fotografijom na svom profilu na Instagramu u bež baloneru te pokupila ovacije fanova koji su je obasuli komplimentima na račun izgleda.

No samo dan nakon te fotografije, doživjeli smo déjà vu Maja Šuput osvanula je na Instagramu u gotovo identičnom stajlingu. Dugi baloner koji je Severina pustila da joj spadne s ramena, zavezavši ga oko struka u mašnu, čini se da se toliko svidio Maji da je brže-bolje pojurila u ormar potražiti identičan baloner koji je za potrebe slikanja namjestila baš poput nje.

No ne bi Maja bila Maja da ispod dugog balonera nije odjenula usku mikro haljinu iz koje kipe obline. Severina se za razliku od nje odlučila za zatvorenije izdanje. Mornarsku košulju na prugice i bež baloner upotpunila je Balenciaginim čizmama do koljena koje je nedavno nosila i na snimanju spota za novi singl 'Kao'.

Iako je Maja izabrala provjeren put – kopiranjem do savršenstva, nije joj pošlo za rukom izgledati ni približno dobro kao kolegica. Ovdje dolazimo do dijela kada uistinu vrijedi zlatno pravilo koje kaže kako odjeća ne nosi nas, nego mi nosimo nju, a Maji bi vjerojatno koristilo i pravilo manje je više s obzirom na to da je ovim stajlingom spojila nespojive komade i boje.


Reci što misliš!