Lifestyle

poduka

"CAR program": Centar Tempero najavljuje Radionicu ubrzanog učenja

Prema nekim procjenama čak 20% djece i mladih uključenih u neki oblik obrazovanja ima problema u učenju što ih svrstava među najčešće poteškoće s kojima se djeca i mladi susreću.

Centar za poduku Tempero najavljuje Radionicu ubrzanog učenja (CAR program) koja uključuje 25 tehnika učenja koje se prilagođavaju svakom polazniku individualno na temelju analize njegovih psiho-fizičkih sposobnosti iz kojih se kreiraju aktivnosti za poticanje boljeg pamćenja, razumijevanja te interpretaciju nastavnog gradiva koje djeca i mladi moraju savladati.

Za učenike i studente osmišljen je i paket pogodnosti kojim Radionicu ubrzanog učenja zajedno s Tečajem brzog čitanja mogu dobiti po izuzetno povoljnoj cijeni.

Dugotrajne prednosti i koristi koje imate od ovih programa su 5 puta brže čitanje i učenje, samostalno učenje bez problema, razvoj ponašanja usmjeren ka samoinicijativnom čitanju i učenju,  razvoj unutarnje motivacije, angažiranost i ambicioznost te kreativnost u odlučivanju i djelovanju.

Ove tehnike posebno pogoduju djeci i mladima koji imaju poteškoće u vidu ADHD- a, disleksije, disgrafije, …

Tečaj brzog čitanja (12+) započinje u petak 24. ožujka, a Radionica ubrzanog učenja (9+) na rasporedu je u subotu 8. travnja.

Broj sudionika je ograničen pa nazovite što prije i osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Sve informacije možete dobiti u centru za poduku Tempero Vukovarska 6A, na 095 398 6929 i 095 804 1181, www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.

 


Reci što misliš!

  Vezane vijesti