Lifestyle

Viktorija Rađa ima torbicu koju obožavaju svjetske zvijezde

Viktorija Rađa ima torbicu koju obožavaju svjetske zvijezde
Promo fotografije/Martina Cvek

Viktorija Rađa sa suprugom je uživala u koncertu Danijele Martinović u Zagrebu, a među poznatim gostima koji došli podržati pjevačicu, Splićanka se istaknula trendi outfitom i skupom trendy torbom

Nekadašnja Miss Dalmacije, koja se okušala i u glazbenoj karijeri, udajom za Dinu Rađu posvetila se obiteljskom životu i rijetko ćemo ju vidjeti na javnim događanjima. Ipak, sretan par, koji je prošlo ljeto proslavio 15. godišnjicu braka, nije želio propustiti koncert Danijele Martinović.

Viktorija Rađa za večernji je izlazak odabrala trendi stajling. Poznato je to da vodi zdrav stil života, redovno vježba i pazi na prehranu pa su joj skinny traperice stajale kao salivene. Uz njih je kombinirala zavodljive štikle s tankim remenčićima, kao da nije prohladna večer, ali i kožnu jaknu, koja je za svaku trendsetericu jednostavno must have komad. Popularnom skupocjenom torbicom, koju potpisuje modna kuća Gucci, lijepa je Splićanka pokazala i da prati svjetske trendove.

Zahvaljujući dizajneru Alessandru Micheleu, Gucci bilježi neviđenu popularnost, a u modele torbica Dionysus zaljubile su se mnogobrojne holivudske zvijezde, slavne ljepotice, ali i poznate Hrvatice. Viktorija Rađa tako ima model kojim dominira platno s printom GG, dok poznate Hrvatice poput Severine ili Jelene Rozge nose komade u prepoznatljivim bojama brenda.


Reci što misliš!