Ako ikada ostane bez mjesta u žiriju, Špiček uvijek može postati kamerman!
Osim što je vrhunski chef i član žirija kulinarskog showa, Tomeku nije teško ostaviti se kuhače i priskočiti u pomoć tehničkom dijelu produkcijske ekipe popularnog 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.
„Kamera jedan – u redu, kamera dva – u redu, a gdje je kamera tri i zašto Špiček nije na svom mjestu?“, pitali su se članovi produkcije kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' prije nego što su ugledali Špičeka kako se smije iza jedne kamere i pokušava namjestiti najbolji kadar za snimanje.
Chef je još u prošloj sezoni pokazao želju da nauči nešto novo pa se tako primio kamere te pokušao naučiti snimati. Isti interes pokazao je i u ovoj sezoni, a kamere iza glavnih kamera ulovile su ga kako razvlači kablove po studiju u želji da pomogne tehničkom dijelu produkcijske ekipe showa.
Vezane vijesti
-
Članovi žirija kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u četvrtak navečer zasigurno su sudjelovali u najzabavnijoj epizodi ove sezone iako im tijekom kušanja nije bilo do smijeha s obzirom da su jeli peraju, đon i karton!
-
Davorka i Vjeko nemaju pravo na pomoć dežurnog kuhara, pa će im Špiček uskočiti sa savjetima!
-
Epizoda showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!,' prikazana u ponedjeljak navečer, najbolje je dočarala koliko se ukusi članova žirija - razlikuju! Ono što je Pažaninu „fenomenalno“, Špičeku je bilo „li-la“. I obratno!
-
Josip i Miroslav dugo će pamtiti scenu koju su doživjeli u ponedjeljak navečer, dok će Loreti i Ivani tri jedinice ostati u gorkom sjećanju.
Izdvojeno
-
Hrvatska udruga digitalnih izdavača (HUDI) uspostavlja Smjernice o prenošenju medijskog sadržaja
-
Snijeg, toplinski val, crveni alarm, poplave, suša - posljedice promjene vremena vide se na svakom koraku. Na zadarskoj tržnici i poljima Ravnih Kotara provjerili smo utječe li promjena klime na tamošnje tradicionalne poljoprivredne kulture, osobito masline i vinovu lozu.
-
Večerašnja izvedba predstave "Puni pansion" u organizaciji B GLAD Production odgađa se zbog bolesti, javili su iz HNK Zadar.
-
Još jedan podsjetnik dobrodošlice svima koji dolaze i "last call" onima koji još nisu odlučili bi li se odazvali na gastro doživljaj MarsOvca - budite dio novog hedonističkoga gastronomskog događaja koji će se održati u Novalji, na otoku Pagu, 26. travnja od 11 sati, u ogradici u novaljskim Škuncinim stanima.
Reci što misliš!