Lifestyle

humani studio

Gestalt.Fulness radionica u Zadru

Gestalt.Fulness radionica u Zadru

U četvrtak, 28. rujna s početkom u 17 sati kreću četiri aktivna sata sastavljena od vježbi, eksperimenata i degustacija, temeljenih na znanstvenoj podlozi jednog od najrasprostranjenijih psihoterapijskih pravaca u svijetu. Radionica će se održati u Humani Studiju

Budite dio posebnog izdanja Gestalt.Fulness programa sa jedinstvenim uvidom u prehrambene obrasce i pravim rješenjima kako se nositi s njima, o Gestalt,Fulness u Zadru smo već pisali.

Zbog opsežnosti programa ostavljamo mogućnost produljenja radionice na petak, također u trajanju od četiri sata.

Radionicu smo za ovu prigodu posebno prilagodili ekonomski i organizacijski ranjivim skupinama. Ona je prilagođenog tipa (radi organizacijskih ograničenja primamo svega deset polaznika), kotizacija je sufinancirana (u pola cijene) kako bi program bio lakše pristupačan svim onima koje se bezuspješno nose sa disfunkcionalnim prehrambenim obrascima, a za to nemaju financijskih uvjeta.

Prijavite se brzo, jer mjesta ima malo (slobodna su još svega dva), s napomenom da prednost rado dajemo svima onima koji su financijski često lišeni mogućnosti odlaska na ovakve radionice (mladi od 18 do 30 godina, samohrane mame i tate, nezaposleni).

Možete se prijaviti ovdje.

Gestalt.Fulness je jedinstveni iskustveno/znanstveni princip temeljen na Gestalt psihoterapijskom pristupu i 'Mindfulness' praksi. Obuhvaća radionice, savjetovanja i grupnu podršku. Program je prirodan i jednostavan te namjenjen svakoj životnoj dobi.


Reci što misliš!