Lifestyle

25. po redu

Finale izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta u ilirijinom Arsenalu

Finale izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta u ilirijinom Arsenalu

Još nas samo jedan dan dijeli do finala najstarijeg izbora ljepote kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše.

Djevojke su završile s pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima.  Izabrane su tri superfinalistice koje se direktno plasiraju u finalnu večer, a to su Tea MlinarićIvana Grgurević i Paula Hublin.

Ilirija d.d. kao glavni sponzor djevojke će ugostiti od 23. rujna u Biogradu u Moru, u hotelima Ilirije Resorta, smještenim u samom centru gradske jezgre, gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će pobjednicu plasirati u superfinale.

Finalna večer održat će se sutra, u utorak 26. rujna 2017., u ilirijinom event prostoru- Arsenalu, u Zadru s početkom u 20 sati.

Djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković- Larie, Ivane JurićAXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe,  GalkoJO JO nakit, ChantalHὄgl cipele, Royall Coton i Borovo.  Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt „ Njegujmo život“  za udrugu Debra.

Završni dio projekta održat će se u multifunkcionalnom prostoru Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom „ Beauty whit a Purpose „ s udrugom Debra.

Karte uz ekskluzivno mjesto na galeriji Arsenala prodavat će se na ulazu Arsenala u utorak od 18 sati. Broj karata je ograničen.

Cijena ulaznice iznosi 100 kuna.


Reci što misliš!