Lifestyle

3,2,1, kuhaj

Kandidati večeras moraju proći slastičarski test

Kandidati večeras moraju proći slastičarski test

Drugi je dan „budžet kuhinje“ pa kandidati moraju paziti da njihovi troškovi budu što skromniji, a recepti što kreativniji i ukusniji. Žiri smatra da je pred njima jedan zahtjevni zadatak s obzirom na to da imaju vrlo ograničen budžet za pripremu deserta.

Upravo zbog toga će se večeras na meniju naći jednostavne slastice poput palačinki, šnenokli, raznih pita i štrudli.

Parovi koji su jučer bili bolji imat će priliku pripremati deserte koje sami odaberu, dok će lošiji parovi morati pripremati „pobjedničke recepte“ - recepte koje su za njih pripremili jučerašnji pobjednici.

Najveće nezadovoljstvo zadatkom pokazat će Silvijana i Marica, koje smatraju kako su im baka i unuka zadale recepte za kolače iz 1948. godine te smatraju da bi same smislile puno bolje deserte. 

Morana i Domagoj borit će se s receptom Bade i Toce, dok će se Andrej i Marijan boriti općenito s pripremom slastica jer ih kod kuće nikada ne rade pa je to za njih jedna velika nepoznanica i pravi izazov.

Hoće li kandidati uspjeti spasiti situaciju i napraviti fantastične recepte ili će žiri večeras jesti samo brašno s vodom i šećerom, pogledajte večeras u 21 sat na RTL-u!

Tri, dva jedan – neka slatke igre započnu!


Reci što misliš!