Lifestyle

sutomiščica

Jennifer i Branko Antišin u dokumentarcu "Hrvatska, moj izbor"

Jennifer i Branko Antišin u dokumentarcu
Naši školji

Dokumentarna serija HRT-a "Hrvatska, moj izbor" jednu epizodu u novoj sezoni posvetila je bračnom paru iz Sutomišćice - Jeniffer i Branku Antišinu.

Snimateljska ekipa, predvođena autoricom i redateljicom Tanjom Kanceljak, provela je proteklih nekoliko dana na našemu otoku s bračnim parom Antišin koji je svoje umirovljeničke dane odlučio provesti u Brankovoj rodnoj Sutomišćici. 

- Iako umirovljenici, Jennifer i Branko punim plućima uživaju u danima ispunjenima ljubavlju i veseljem. Jennifer je s Kariba, rođena u Trinidad i Tobagu, a radni vijek  provela je na Floridi i u Montrealu. Tamo je upoznala Branka, kuhara, chefa. To je samo mali uvod u priču o dvoje prekrasnih ljudi, koji su se nakon uspješnog života u inozemstvu odlučili vratiti u Hrvatsku. Njihovo du društvo Sutomiśćoci, ali i stranci kojima je njihov drugi dom brod vezan u obližnjoj marini..., otkriva Tanja Kanceljak te najavljuje da emitiranje za početak sljedeće godine.

U produkciji Dokumentarnog programa HRT-a, 30-minutnu priču "Branko i Jennifer" snimali su Dražen Lipka, ton-majstor Dario Maćešić i majstor svjetla Domagoj Vranar. Producent je Marko Kaić, a glazbu je skladao Matej Meštrović.

Dokumentarna serija HRT-a "Hrvatska, moj izbor" pokrenuta je prošle jeseni. 

Emisija predstavlja hrvatske povratnike, ali i strance koji su upravo Hrvatsku odabrali kao mjesto za život. Među njima su ljudi različitih zanimanja koji otvoreno i iskreno progovaraju o tome što ih tišti, a što veseli, pišu Naši školji.

Emisija "Hrvatska, moj izbor" rezultat je suradnje Hrvatske radiotelevizije i Državnoga ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske usmjerene širenju programskih sadržaja namijenjenih Hrvatima izvan Hrvatske i međunarodnoj javnosti, a koji se već 13 godina proizvode u okviru međunarodnoga radijskog programa HRT – Glas Hrvatske na hrvatskome, engleskome, njemačkome i španjolskome jeziku.


Reci što misliš!