Lifestyle

321 kuhaj

Natjecatelji ostali zatvoreni u dućanu!

Kao da im nov i vrlo težak zadatak nije bio dovoljno izazovan, kandidati showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' odlučili su oglušiti se na Dorisine upute. Upravo zato su im se vrata Spara zatvorila pred nosom!

U večerašnjoj epizodi voditeljica Doris Pinčić Rogoznica jasno i glasno će objasniti kandidatima pravila novog natjecateljskog izazova koji je za kuhare amatere izuzetno težak jer simulira situaciju koja se svakodnevno događa u profesionalnim kuhinjama, pogotovo kada se pripremaju jela po principu à la carte.

Naime, timovi trebaju skuhati toplo predjelo, glavno jelo i desert u 75 minuta slijedeći recepte koji su podijeljeni u četiri faze. Svaka faza zahtijeva odlazak u Spar po namirnice, no natjecateljima neće biti dovoljno niti 30 sekundi da uzmu sve s popisa prve faze. Iako su čuli Doris da odbrojava zadnjih 10 sekundi, šestero natjecatelja ostat će zatvoreni u dućanu i tako ostaviti svoje polovice da kuhaju „na prazno“.

„Niš' nisam uspio uzeti. Samo patku! Pa nema ništa na stolu, nigdje… Nema!“, opravdavao se Andrej što je donio samo jednu namirnicu iz dućana, dok se Marijan hvatao za glavu jer mu je Nikola (koji je također izašao iz dućana na vrijeme) otkrio da je Andrej zapravo donio krivu namirnicu – biserku umjesto patke!

Hoće li žiri uopće išta kušati danas s obzirom da su natjecatelji polovicu zadanog vremena proveli u dućanu, doznat ćemo u novom nastavku kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21 sat na RTL-u!


Reci što misliš!