Lifestyle

kraljica beyonce

Najljepša žena na svijetu navodno ima i ne tako lijepu stranu

Najljepša žena na svijetu navodno ima i ne tako lijepu stranu

I dok se svi dive njezinoj ljepoti, neki tvrde kako slavna pjevačica i supruga repera Jay Z-ja ima i onu manje lijepu stranu, koju pokušava sakriti od očiju javnosti, a tijekom svih ovih godina pričalo se doista svašta.

Medijska kuća Buzz Net za najljepšu ženu svijeta izabrala je Beyonce Knowles.

U izboru je slavna glazbenica pobijedila indijsku glumicu i bivšu Miss svijeta 2000. godine, Priyanku Chopru. Treće mjesto zauzela je manekenka Taylor Hill, dok je četvrta Emma Watson. Zanimljivo je da je na šestom mjestu Hillary Clinton.

I dok se svi dive njezinoj ljepoti, neki tvrde kako slavna pjevačica i supruga repera Jay Z-ja ima i onu manje lijepu stranu, koju pokušava sakriti od očiju javnosti, a tijekom svih ovih godina pričalo se doista svašta, piše Index.

Krenimo od njezinih glazbenih početaka u grupi Destiny's Child gdje se Beyonce nametnula kao glavna, zbog čega je bend navodno često mijenjao postavu.  S posljednje dvije kolegice, Kelly Rowland i Michelle Williams, ostala je u dobrim odnosima, no to ju nije spriječilo da ih 2013. godine pozove na svoj nastup na slavnom Super Bowlu, gdje ih je zapravo učinila svojim pratećim pjevačicama.

Šuška se i kako Beyonce nije draga prema svima, a njezin su bijes na svojoj koži osjetile Rihanna i Rita Ora, štićenice njezinog supruga glazbenog mogula, koji ih je i stvorio. No priče kako su mu puno više od toga nisu se svidjele pjevačici, iako nikada nije dokazano da su bile istinite.

Ni starleta Kim Kardashian nije u milosti, iako su Jay-Z i njezin suprug Kanye West bili vrlo bliski prijatelji i suradnici. No nakon što se bračni par Carter nije pojavio na njihovom vjenčanju, postalo je jasno kako tu nešto nije u redu. Navodno je Beyonce bila ta koja je otvoreno smatrala kako je ona "bolja" od Kim, zbog čega su reperi zahladili odnose.

Pjevačica je "okrutna" i kada su u pitanju zahtjevi koje organizatori njezinih koncerata moraju ispuniti ako ne žele doživjeti debakl - da soba uvijek bude na 25,5 Celzijevih stupnjeva, od hrane traži začinjene pileće nožice, a što se higijene tiče, uvijek traži nove bijele ručnike i svijeće s mirisom ruža, a to su sami neki.

Poznata je i snimka iz 2015. godine na kojoj je Beyonce bezobrazno odbrusila asistentici koja joj je popravljala seksi haljinu na crvenom tepihu te pritom zaklanjala divu od bliceva fotografa.

Sve je to učinila s ledenim izrazom lica, kakav je imala i kada je njezina sestra Solange fizički napala njezinog supruga u dizalu nakon jedne zabave, na kojoj se pojavila još jedna njegova navodna ljubavnica. Beyonce se tada našla pod optužbama kako to nije trebala dopustiti, što god da je napravio, no ona se nije ni pomaknula.


Reci što misliš!