Lifestyle

rtl-ov show

Tri, dva, jedan - kuhaj: Patka rasplakala Martinu!

Tri, dva, jedan - kuhaj: Patka rasplakala Martinu!

Iako su natjecatelji kulinarskog showa „Tri, dva, jedan –kuhaj!“ svjesni da žiriju moraju svakim danom pokazati svoje kulinarske vještine, koje će zadovoljiti njihove nepce, ponekad, negativni komentari Mateje Domitrović Sabo, Mate Jankovića i Tomislava Špičeka, vrlo lako natjecatelje izbace iz takta.

Naime, Martina nije mogla suspregnuti suze nakon što je shvatila da u njezinom raguu od divlje patke i prepelice zapravo nedostaje patka. Žiri se složio da je njihovo jelo suho i bezlično, a Mate je nadodao kako im je trebala ispasti prava tjestenina. Njihovo jelo je žiri ocijenio s ukupnih 14 bodova i time su se Martina i Naima našle posljednje na ljestvici s bodovima.

„Komentari su bili loši. Imali smo iste greške kao Bada i Toca, no nama su ih više isticali!“, kazale su Martina i Naima, koje se ovog puta nisu slagale s komentarima i ocjenama žirija.

Za razliku od njih, na vrhu ljestvice pronašli su se brat i sestra, koji su žiriju servirali hrskava pureća prsa s rižom, a za koju je žiri imao samo riječi hvale.

„Ovo je izuzetno ukusno jelo i lijepo začinjeno!“, kazao je Mate te dodao da su napravili iznenađujuće dobro jelo. Isto mišljenje imali su i Mateja i Tomek, koji su Tihani i Nikoli rekli da su pogodili sve okuse. Tihana i Nikola su za svoje jelo prikupili visokih 26 bodova.

Drugo jelo i riječi hvale, ali samo bod manje imale su simpatične Zadranke Marica i Silvijana, koje su žiriju servirale goluba u vinu s knedlama.

„Zaista ukusno jelo i odlično pripremljen golub, a što se tiče knedlica… Vaše su mi bolje od originala!“, kazala je Mateja, koju svaki dan Marica i Silvijana iznenadi s nečim novim na tanjuru. Njihovo jelo prikupilo je visokih 25 bodova.

Veliko iznenađenje žiriju bili su i Morana i Domagoj, koji su večeras imali čistu radnu jedinicu, a žiriju servirali hrskava pačja prsa i wok. Tomek smatra da su njihova pačja prsa bila standardno dobro pripremljena, te da je samo povrće bilo malčice mekanije nego što je trebalo. Mateja se složila s Tomekom, dok Mate smatra da su ovo najbolja pačja prsa u ovoj sezoni. Morana i Domagoj su za svoje jelo dobili visoka 24 boda.

Morana i Domagoj, Tihana i Nikola veliko su iznenađenje za tim Šlamperaj, no i dalje ih vodi Marsonija. Hoće li se kandidati trgnuti u letećem tjednu, doznat ćemo već sutra u novoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 19:50 sati, na RTL-u!

 


Reci što misliš!