Lifestyle

najava

Tomek ljut na Moranu: "Lak na noktima neću tolerirati!"

Tomek ljut na Moranu:
Rtl.hr

Sedam parova bori se za opstanak u popularnom kulinarskom showu „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, no žiri postaje sve nemilosrdniji. Novi zadaci sve su teži, a natjecatelji, čini se, sve opušteniji, što bi moglo razljutiti žiri.

Kako prolaze dani, tako odlaze i parovi iz showa, a žiri iz tjedna u tjedan diže letvicu očekivanja. S obzirom na to da su natjecatelji u sedmom tjednu kuhanja, žiriju se više ne da ponavljati osnove kulinarstva.
 
Tako je Tomek počeo vikati na Moranu jer je imala trajni lak na noktima. „Mislili smo da smo takve stvari riješili u prvom tjednu, no očito smo se prevarili! Neću to tolerirati!“, kazao je Špiček ljutito, iziritiran noktima. „Zamotaj si ruke u foliju i tako kuhaj!“, dodao je poznati chef te potom napustio njezinu radnu jedinicu.
 
No nervoza između Tomeka i Morane nije jedina koja se osjeća jer kandidate nije nimalo razveselila odluka žirija da će se parovi rotirati za radnim jedinicama i kuhati jela bez glutena, sve za 60 minuta. Osim što se večeras mijenjaju košare i recepti, mijenjaju se i raspoloženja kandidata. Jedini sretni su Anto i Antonio, koji ne mijenjaju svoju košaru.
 
Zašto je tomu tako, hoće li se ostali natjecatelji pobuniti i usuditi prkositi žiriju ili će nervoza eskalirati međusobnim svađama te je li Morana naučila svoju lekciju, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, koja je na programu u 21:10 sati!


Reci što misliš!