Lifestyle

prema matinu recpetu

Andrej i Marijan s čak dvije desetke napustili studio showa!

Sin i otac iz Zagreba najvjerniji su krivotvoritelji recepta Mate Jankovića te su stoga još jedanput nagrađeni izbivanjem sa seta kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Čak je i sam autor recepta od brancina i vongola priznao da jelu Andreja i Marijana ne može naći neku znatnu zamjerku. Mate Janković hvalio je odličnu repliku svojeg jela, baš kao i Mateja Domitrović Sabo, tepajući pritom Mokosima kako su majstorski odradili ovaj zahtjevan zadatak.

„Njihovo je jelo predivno izgledao, baš kao prava vjerna kopija Matinog. Možda čak i bolji od originala jer je Mati tava uhvatila kožu ribe dok je dizao filet. A kod Andreja i Marijana je sve štimalo u detalj. Riba je izgledala kao nacrtana, a okusi su bili u ravnoteži“, objasnila je Mateja zbog čega je Zagrepčanima dala desetku, baš kao i Mate.

Ostali parovi su od žirija dobili strože komentare i nešto slabije ocjene, no svaki je par na njih reagirao drugačije. I dok su Morana i Domagoj (ukupno 26 bodova) uvjereni da su ostali zakinuti za ocjene, a Mateja je zbog samo 19 ukupnih bodova prijetila baki Đurđici da će odustati od daljnjeg natjecanja, Silvijana i Marica oduševljeno su prihvatile tri osmice uz komentar kako ni tri desetke ne bi bile fer za jelo koje je iskopirano.

Iako se nisu ocjenjivale kopije njegovog jela, Tomislav Špiček je bio izrazito darežljiv kod ocjenjivanja. Badu i Tocu nagradio je s dva boda više jer su poslušali njihov savjet i zapisivali nepoznati recept, a Antu i Antonija je oduševio svojom „realnom i fer“ osmicom.

Andrej i Marijan pauziraju s kuhanjem tjedan dana, dok će u bitku za ostanak u daljnjem natjecanju nastaviti šet natjecateljskih parova, sada raspoređenih u dva tima s novim/starim vođama.

Tko će biti uspješniji u novom tjednu natjecanja u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', kada se kuha uz instrukcije mentora člana žirija, doznat ćemo u ponedjeljak, 23. listopada u 21 sat na RTL-u!


Reci što misliš!