Lifestyle

zadranka u 3,2,1, kuhaj!

Silvijana našla način kako od svakog člana žirija dobiti najbolje ocjene

O ukusima se ne raspravlja, a to dobro znaju natjecatelji kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koji, da bi dobili što bolju ocjenu, moraju čitati misli našem žiriju i svoje recepte prilagoditi ukusu Mateje Domitrović Sabo, Mate Jankovića i Tomislava Špičeka! A to, u većini slučajeva, zna biti vrlo teško.

Kroz 40 epizoda showa kandidati su uspjeli doznati da Mate voli krvavije odreske i javorov sirup te da nikada neće odbiti tanjur punjene paprike, pa makar ona bila hladna kao led, dok Tomek voli kad mu je odrezak ružičaste boje te kada se koristi bučino ulje i svinjska mast.

Gotovo je pa nemoguće jednim tanjurom zadovoljiti nepce oba člana žirija. Ili možda Silvijana ima rješenje?

„Ma tko može udovoljiti Tomeku i Mati? Jedan voli krvavo, drugi ne voli krvavo. Treba pronaći taj neki put između. Čini se kao nemoguća misija, ali je ipak izvedivo. Treba napraviti dva odreska i na svakom s čačkalicom staviti natpis s brojevima jedan i dva. Servirati im jedan krvavi, drugi prepečeni odrezak… I riješen problem!“, kazala je Silvijana, koja je zajedno s kulinarskom partnericom Maricom pobijedila u prošlotjednom izazovu „sukob titana“.

Hoće li Zadranke zabljesnuti i u novim epizodama popularnog gastro showa, doznat ćemo već večeras u 21:40, kada na RTL-u kreće nova epizoda showa“Tri, dva, jedan – kuhaj!“.


Reci što misliš!