Lifestyle

3, 2, 1, kuhaj!

Pizzom i odojkom po visoke bodove! Ili možda frustracije?

Natjecatelji su se već navikli da svaki novi dan kuhanja na setu popularnog RTL-ovog gastro showa donosi i nova iznenađenja. No, ovo današnje moglo bi uzrokovati nesuglasice!

„Današnji zadatak je mijenjalica, vaš omiljeni tip kuhanja prema receptu drugog para“, sarkastično će voditeljica Doris Pinčić Rogoznica natjecateljima odmah na početku novog nastavka. Kandidati će se hvatati za glave i mrmljati u bradu jer iskustvo pokazuje da u ovakvom izazovu rijetko koji par dobije visoku ocjenu.

Bada i Toca požalit će zbog zamjene svojeg recepta i namirnica s onima Morane iDomagoja. Tema dana je priprema „utješne hrane“, a bračni par iz Slavonskog Broda namjeravao je pripremiti vrlo jednostavno jelo sa svega četiri sastojaka, koje ljude iz njihovog kraja podsjeća na djetinjstvo. No, zamjenom košara dobili su potpunu suprotnost - moderno jelo s bezbroj sastojaka!

„Kad smo čuli da se danas mijenjaju recepti, dobili smo grč u trbuhu. A taman smo se 'naložili' na pripremu odojka, da u showu malo prezentiramo slavonsku pečenku, na pravi način, s hrskavom koricom. Kad ono – promjena! Nije mi baš bilo komforno… Djeca iz 21. st. su dobila jelo iz 19. st. i obratno. Kakav je to bio šok i za organizam i za mozak kada sam vidio njihovu košaru! Pun stol namirnica, a za polovicu nisam znao kako se zovu…“, uzrujano će Toca i prije negoli će početi kuhati, svjestan težine jela koje je dobio u zadatak.

Anto i Antonio također nisu bili sretni s receptom i namirnicama koje su dobili od Silvijane i Marice.

Teško će im pasti izrada talijanske focacce i kozletine, pa će Zadrankama već polako ići na živce zbog neprestanog žicanja savjeta, dok će Tihana Nikola zamijeniti košare s Andrejem i Marijanom, koji su namjeravali napraviti – pizzu!

Brinu li se natjecatelji previše? Jesu li sa svojim receptima pogodili temu dana? Tko će briljirati, a tko još više potonuti na ljestvici ukupnih bodova? 

Odgovore donosi nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 21:40 na RTL-u!


Reci što misliš!