Lifestyle

3, 2, 1, kuhaj!

Nećete vjerovati otkud kandidati crpe inspiraciju za svoje recepte!

Natjecatelji showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ideje za što bolje recepte pronalaze na svakojake načine. No pojedini parovi otišli su i korak dalje!

Slobodni se dani provode na različite načine, no kada su u pitanju natjecatelji popularnog RTL-ovog gastro showa, oni ih najčešće provode u istraživanju noviteta u gastronomiji i proučavanju novih recepata. Nalaze ih u starim ili novim kuharicama, na internetu i putem kulinarskih TV emisija. Međutim, nekoliko je natjecateljskih parova pronašlo zanimljiv način da o gastronomiji razmišljaju i dok istražuju Zagreb.

„Kako zajedno s vama boravim ovdje preko tjedna, na setu showa, vikendom odem na Kaptol, na svoje radno mjesto. I dočeka me glas da Stanlio i Olio kruže oko mojeg restorana. Jeste li kojim slučajem vi posjećivali mjesto gdje ja radim?“, upitao je Antu i Antonija trenutno najstroži član žirija, Tomislav Špiček.

Momci su se zagonetno nasmijali i priznali kako nisu sami „kružili“ oko Špičekovog restorana, već su im društvo pravila još dva natjecateljska para, Silvijana i Maricate Tihana i Nikola.

Nisu „došli gledati kako Špiček radi kako bi kasnije i kritizirali njegova jela“, već baciti pogled na njegove jelovnike kako bi dobili ideje za nove kulinarske zadatke.

Hoće li Špiček prepoznati „svoja jela“ na tanjurima koji mu dođu na kušanje, doznat ćemo u novim nastavcima showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, večeras u 21:40 na RTL-u!


Reci što misliš!