Lifestyle

evo prilike

"Tri, dva, jedan – kuhaj!" – počele prijave za šestu sezonu

Nova pustolovina popularnog kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ je pred vratima! Stoga, ako gajite veliku strast za hranom i imate izražen talent, a istovremeno ste željni novih znanja i spremni ste upijati kuharske trikove pod nadzorom majstora kuhinje, prijavite se u ovaj gastro show.

Svi koji su dosad uživali u pet sezona najkreativnijeg kulinarskog showa, „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, imaju priliku prijaviti se za novu, šestu sezonu popularnog showa, na čijem trgu možete pokazati svu raskoš svog iskustva i možda izaći kao bogati kuhar amater.

Prijaviti se možete svi vi koji uživate u kuhanju, kao i  vi koji od običnog jela volite napraviti umjetnost pripremanja hrane.

Ljubav prema hrani, težnja k savršenstvu, hrabrost, mašta, kreativnost, jedini su uvjeti za prijavu, a za uzvrat, RTL pruža priliku da vještinu kuhanja razvijete u rapsodiju gastronomije.

Za sudjelovanje u novoj, šestoj sezoni „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ možete se prijaviti putem telefona na broj 060 501 554 (cijena: 3,49 kn/min (fiks.) i 4,78 kn/min (mob.)) ili ispunite upitnik na web stranici www.rtl.hr/prijave.


Reci što misliš!