Lifestyle

3, 2, 1, kuhaj!

Posljednji dvoboj timova u sezoni!

Posljednji dvoboj timova u sezoni!

Šest parova kuhara amatera od sljedećeg tjedna odlazi u novi timski tjedan, posljednji ove sezone kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Nakon 11 tjedana kuhanja na setu u zagrebačkom Jadran filmu, natjecatelji polako pokazuju koliko su se međusobno zbližili. Finalni tjedan je iza ugla pa, umjesto da se skinu maske i jedni prema drugima odnose kao suparnici, preostalih šest parova i dalje se ponašaju kao jako dobri prijatelji.

Međutim, novi zadatak nakratko će ih podijeliti u dva tima, posljednji put ove sezone. Silvijana i Marica te Bada i Toca još će jednom voditi svoje ekipe kroz stresan, ali i vrlo uzbudljiv tjedan kuhanja. Naime, jedan natjecateljski par odlazi kući i propušta priliku za osvajanjem titule najboljeg kuhara amatera.

Tko će iz napete borbe između „Marsonije“ (Bada i Toca, Morana i Domagoj, Andrej i Marijan) i „Papar i sol“ (Silvijana i Marica, Anto i Antonio, Tihana i Nikola) izvući deblji kraj?

Doznat ćemo već idući tjedan, u novim nastavcima gastro showa 'Tri, dva, jedan –kuhaj!' od ponedjeljka do četvrtka u 21:40 sati na RTL-u!


Reci što misliš!