Lifestyle

Josip, Grgur i Nino

Zbog velikog interesa ponavlja se besplatna radionica "Zdrava leđa"

Zbog velikog interesa ponavlja se besplatna radionica
Youtube

Zbog velikog interesa prema prvoj radionici organizira se još jedna besplatna radionica "Zdrava leđa" za sve one koji nisu bili u mogućnosti doći prvi put ili žele utvrditi gradivo.

Radionica "Zdrava leđa" održat će se u srijedu 22. studenog od 19 do 20 sati u novouređenim prostorijama udruge "Vicko Zmajević", (Trg Gospe Loretske 1- odmah pokraj frizerskog salona "Frane") kod crkve u Arbanasima.

Radionicu organiziraju mladi stručnjaci, magistri kineziologije i kineziterapije te stručnjaci iz područja fizikalne terapije i rehabilitacije.

Josip, Grgur i Nino svakodnevno pomažu ljudima u rješavanju ozljeda i bolnih stanja sustava za kretanje, zato ovim predavanjem žele širiti znanje onima kojima će ova tema biti korisna i zanimljiva kako bi naučili nešto više o prevenciji, rehabilitaciji i održavanju kralježnice.

Pozvani su svi zainteresirani, bez obzira na dob i predznanje.

Kroz teoretski dio možete saznati o različitim uzrocima bolnih leđa, kako se odnositi prema boli, i tko vam sve pri tome može pomoći. Ono što ovu radionicu čini iznimno korisnom i zanimljivom je njezin praktičan dio gdje će polaznici uz pomoć naših stručnjaka probati ciljane vježbe za opuštanje, aktivaciju i stabilizaciju kralježnice.

Cilj ove radionice je naučit ljude kako da se odnose prema svojem problemu, koji stav da zauzmu prema svojim tegobama i gdje sve mogu potražiti kvalitetne informacije za rješavanje istog. Drugi cilj radionice je naučit ljude osnovnim vježbama u kojima se mogu opustit i na koji način aktivirat vlastiti lokomotorni sustav.

- Želimo da svi koji dođu na radionicu ponesu nešto korisno za sebe i druge oko nas! Pozovite mamu, tatu, babu i didu i sve one kojima ova tema može koristit. Očekujemo Vas u što većem broju, poručuju Josip, Grgur i Nino.


Reci što misliš!