Lifestyle

uzrast do 12 godina

Tečaj brzog čitanja za malene u centru Tempero

Tečaj brzog čitanja za malene u centru Tempero

Znate li zašto mnoga djeca ne čitaju? Naprosto ne žele raditi ono što im je teško i ne razumiju: spajati slova u slogove i riječi, dokučiti smisao rečenica, odlomaka, tekstova…

Centar za poduku Tempero najavljuje Tečaj brzog čitanja za djecu do 12 godina, koji je na rasporedu 3. prosinca, sa ciljem jačanja kvalitete i brzine čitanja te povećanja sposobnosti djeteta da pročita i interpretira pročitani tekst.

Tijekom seminara djeca uče kako se bolje koncentrirati prilikom čitanja, na koji način prepoznati ključne dijelove teksta, kako pamtiti na što lakši i brži način te osnovne tehnike učenja.

Uslijed edukacije se provode testiranja percepcije teksta te testiranje optimalnog praćenja teksta. Na temelju testiranja za svako dijete se kreira njegov individualni stil čitanja te metode pamćenja pročitanog.

Brzo čitanje nije lijek za disleksiju i disgrafiju, ali je metoda koja Vaš djetetu značajno može olakšati čitanje i učenje.

Sve ostale informacije možete dobiti u centru Tempero na Bilom brigu Vukovarska 6A, na 095 398 6929 i 095 804 1181,  www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.

 


Reci što misliš!