Lifestyle

SVE JE POČELO S PAŠTETOM

3, 2, 1, kuhaj: Silvijana se zamalo posvadila sa svojim timom

3, 2, 1, kuhaj: Silvijana se zamalo posvadila sa svojim timom

U ponedjeljak navečer Silvijana je svojim kolegama iz tima 'Papar i sol' pokušala pomoći dobronamjernim savjetima. No, natjecatelji baš i nisu bili sretni što im se Zadranka petlja u kuhanje.

Ovaj tjedan na setu kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ odigrava se sraz restorana. 

Silvijana i Marica šefice su tima „Papar i sol“, koji je u zadatak dobio pripremiti zanimljiv jelovnik od tri slijeda za djevojačku večer. Zadranke su bile zadužene za pripremu brusketa s paštetom od tune, zanimljivog predjela koji se lako pripremi. No, kada su dvije umjetnice u pitanju, priprema nečeg jednostavnog nikada ne ispadne tako.

Rasprava oko toga koliko će izmiksati namirnice za paštetu i kako će je servirati (na brusketi ili pored), skoro je posvadila umjetnice. Silvijana je iz protesta ostavila Marici da sve odradi sama, a kako je imala viška vremena, ponudila se pomoći i ostalim parovima u svom timu, najviše Tihani i Nikoli, koji su bili u zaostatku s vremenom u pripremi palačinki.

„Svi su se skupili oko naše jedinice, bila je lagana panika jer se bližio kraj vremena za kuhanje, a mi nismo bili sasvim gotovi. Uvjerena sam da su palačinke bile savršene prije nego li su Silvijana i Marica došle. Ionako su nam pomogle oko dekoracije i mislim da to ne može biti takva velika greška jer je okus palačinki važniji…“, kazala je Tihana nakon što je bila vidno iznenađena kada je vidjela kako Silvijana dodaje još jedan (nepotreban) sloj umaka od šumskog voća na palačinke.

„Mislim da nam je dužnost da im pomognemo. Starije smo i vođe smo tima. Pitali su nas za pomoć jer su sekunde bile u pitanju. Mogli su zakasniti… A dodatne dvije ruke uvijek pomognu, pa makar za oprat suđe“, opravdavale su se Silvijana i Marica koje večeras očekuje još jedan sraz restorana.

Hoće li i u novoj epizodi svoju ulogu vođe shvatiti malo preozbiljno? Doznat ćemo u novom nastavku kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ u 21:40 na RTL-u!


Reci što misliš!