Lifestyle

ludi popust

Šest razloga zašto se veselimo Black Friday popustima!

Šest razloga zašto se veselimo Black Friday popustima!

Black Friday postao je globalni shopping fenomen kojeg su prigrlili i domaći prodajni centri.

Za razliku od američkog, kod nas ljudi još uvijek ne kampiraju ispred svog omiljenog dućana, ali sezona velikih popusta je ovdje i svakako ih treba iskoristiti. Ako to nije dovoljno dobar razlog, imamo ih još šest, piše Tportal.

1. Neće biti gužve, pa ćemo moći šopingirati temeljito i u miru.

Kada prodavaču u tipičnoj američkoj trgovini spomeneš Crni petak, oblije ga hladan znoj. Na svu sreću, kod nas još uvijek nije takav kaos i domaći će prodavači imati vremena s vama pronaći najbolji komad odjeće na najvećem popustu, onu haljinu koju pikiraš već mjesecima ti neće nitko zgrabiti i sve ćeš stići obići.

2. Ne postoji bolja isprika da napokon provedeš kvalitetno poslijepodne s prijateljicama.

Koliko se dugo već dogovarate za onu kavu? Znaš koju. Ovo je savršena isprika za nonšalantno druženje i spajanje ugodnog i korisnog. Ionako nam šoping počinje odlaskom po 'samo onu suknju', završimo ga s cipelama, puderom, dva parfema i hrpom modnih dodataka te nimalo grižnje savjesti što smo potrošile triput više od dopuštenog. Na telefone smo zaboravile, a uspješan dan začinile večerom, sladoledom te odlaskom u kino. Terapija, tako mi to zovemo, a ovo je vrlo povoljna terapija.

3. Isprobavanje stotinu kombinacija (i sve si ih možeš priuštiti).

Najbolji dio shoppinga je uvijek isprobavanje i kombiniranje raznih novih krpica. Možda nismo Julia Roberts u Lijepoj ženi ili Gal Gadot u Wonder Woman, ali za Black Friday možemo i mi malo glumiti. Te se pobjedonosno šetati s našim vrećicama pred svim tim hmm, skrivenim paparazzijima.

4. Ovo je idealna prilika da riješiš dio božićnog shoppinga.

Uz sve popuste bilo bi ludo ne iskoristiti ludi petak da kupimo par stvarčica koje ćemo staviti nekome ispod bora. Svakako bolje nego u zadnji tren kroz gužvu tražiti savršen poklon da bi se kući opet vratili s nekoliko pari čarapa. Da mama, toplo se oblačim, ne trebaju mi ove godine.

5. Budimo realni, ormar možda je pun, ali ti stvarno nemaš ništa za obući.

Onaj važan sastanak sljedeći tjedan, svadba prijateljice iz škole, krstitke nećaka, spoj s likom kojeg si upoznala kad si slučajno imala svoju 'prvi spoj' haljinu, ludi party za vikend da se ispucaš, ona premijera na kojoj će biti sve face, utorak popodne, nije bitno. Pogledaš u ormar i nemaš ništa za obući...nisi Albert Einstein pa da cijeli život imaš nekoliko istih odjela jer ti misli doslovno plove svemirom.

6. Treba li ti zapravo razlog da samu sebe nagradiš?

Ne, ne treba. Uživaj u popustima i novim stvarima.


Reci što misliš!