Lifestyle

3, 2, 1, kuhaj!

Tihana i Nikola: Daleko smo dogurali

U četvrtak navečer brat i sestra iz Daruvara napustili su kulinarski show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' te sada kulinarsko natjecanje nastavlja pet parova.

Tihana i Nikola nisu ni slutili da će doći do ovog dijela natjecanja te su ponosni što nisu ispali prvi.

„Kada smo se prijavili nismo očekivali da ćemo dogurati do kuda jesmo, samo nam je bilo važno da ne ispadnemo prvi“, kazala je Tihana.

Iako je njihova kulinarska avantura trajala dulje od očekivanog, Nikola ne krije da im je ipak malo žao što su ispali iz showa, ali smatra da su stekli kvalitetno iskustvo i znanje koje će svakako iskoristiti u budućim kulinarskim planovima, ali se prije mora dobro odmoriti od kamera.Brat i sestra kazali su kako ih ljudi na ulici prepoznaju, pogotovo u Daruvaru, te im je uvije drago čuti pohvale na njihov račun, a Tihana se sjetila i jedne anegdote koja joj se nedavno dogodila na tržnici.

„Mlada gospodična na tržnici me zaustavila i ponudila mi začinsko bilje koje odlično ide uz patku jer prati show i znala je da smo je Nikola i ja često pripremali pa nas je po tome najviše zapamtila. Kupila sam začine s kojima sam onda i doma pripremila patku“, kroz smijeh je priznala Tihana.

Nakon što su simpatični brat i sestra napustili show, za titulu najboljeg para kuhara amatera nastavljaju se boriti pet preostalih parova.

Novu epizodu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ne propustite pogledati u ponedjeljak u 21:40 sati na RTL-u!


Reci što misliš!