Lifestyle

edukacija u centru tempero

Kako motivirati dijete za učenje?

Kako motivirati dijete za učenje?

Centar za poduku Tempero organizira radionicu za roditelje „Kako motivirati dijete za učenje?“ koja je na rasporedu u subotu 2. prosinca, u 18 sati.

Dijete Vam se pretvorilo u mrzitelja učenja kojemu je škola, a posebno čitanje i učenje teret kojeg nosi i jedva čega da ga se riješi?

Centar za poduku Tempero organizira radionicu za roditelje „Kako motivirati dijete za učenje?“ koja je na rasporedu u subotu 2. prosinca u 18 sati.

Cilj radionice je upoznati roditelje s motivacijskim sustavom njihova djeteta te sukladno tome dati im preporuke kako mogu jednostavno i lako motivirati djecu za školske zadatke.  Kroz konkretne primjere objašnjava se deset tehnika motiviranja, a radionicu drži Marija Šinković Bečić, prof. koja se posebno bavi razvojem posebnih tehnika i metoda poučavanja.

Centar za poduku Tempero najavljuje i Tečaj brzog čitanja za djecu do 12 god., koji je na rasporedu 3. prosinca. Uslijed edukacije se provode testiranja percepcije teksta te testiranje optimalnog praćenja teksta. Na temelju testiranja, za svako dijete se kreira njegov individualni stil čitanja te metode pamćenja pročitanog.

Brzo čitanje nije lijek za disleksiju i disgrafiju, ali je metoda koja će Vašem djetetu značajno i dugoročno utjecati na brzinu i kvalitetu čitanja i učenja.

Sve ostale informacije možete dobiti u centru Tempero na Bilom brigu Vukovarska 6A, na 095 398 6929 i 095 804 1181,  www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.

 


Reci što misliš!