Lifestyle

opasna ljubav

Zašto žene biraju "zločeste" frajere?

Zašto žene biraju

Djevojke uvijek pričaju kako žele da njihov odabranik bude emotivan, nježan, drag, pažljiv. No, ženski mozak je paradoksalan. Privlače nas jaki, drski, pomalo umišljeni frajeri. S takvima ćemo prije poželjeti vezu, pa čak i dublji odnos poput bračnog. Takvima više dopuštamo da nas slome, lakše im opraštamo, a teže ih ostavljamo.

1. Ne naučimo lekciju  

Dokazano je da žene koje su imale negativna iskustva s ovakvim dečkom, ponovno biraju "zločeste" jer je to njihov tip. Teško je zapovijediti svom mozgu: od danas biram  jednostavne, slatke, ljepuškaste dečke dječačkog izraza lica. Jednostavno nas privlače ratoborni, dominantni muškarci s izraženim stavom.  

2. Volimo opasnost 

Želimo se truditi, osvajati ga, osjećati napredak u ljubavnom odnosu. Ne volimo sve dobiti na dlanu. Trčimo za nevoljom, želimo da nas simpatija doživi. 

3. Dobri dečki su dosadni 

Energični, poletni, dečki koji žive punim plućima, dan i noć, sto na sat.. takvi dečki nas zaokupljaju. Želimo se svađati, osjećati živom, patiti, radovati se. Težimo pomiješanim osjećajima, turbulenciji i dobroj zabavi. Želimo nekog tko će nas nasmijavati i biti frajer u svakom smislu te riječi. 

4. Imamo zadatak 

Djevojke misle da će svojom osobnošću i ulaganjem napora u mijenjanje muškarca postići njegovu promjenu. Smatraju da će njihov zadatak imati smisla i ako ih muškarac šarmira, da će ga uspjeti pridobiti mijenjanjem njegovih loših strana. 


Reci što misliš!