Lifestyle

radionica u prostoriji udruge "nimeta"

Vogue Dance ponovno u Zadru

Vogue Dance ponovno u Zadru

Plesna udruga Nimeta u sklopu projekta Ples za sve organizirala je u četvrtak 28.12. u prostorima Mjesnog odbora Jazine II radionicu modernog plesnog izričaja popularnog pod nazivom Vogue Dance.

Ples Vogue (ili voguing) proizašao je iz ballroom scene u drugoj polovici 20. stoljeća, a nastao je kopiranjem manekenskih poza sa strogim linijama ruku, nogu i tijela. Veliku pažnju dobiva 1990. godine Madonninom pjesmom i videospotom "Vogue".

''Kao i za prvu radionicu kad je interes bio puno veći od kapaciteta dvorane, ponovno je vladao izniman interes Zadranki i Zadrana te je dvorana ponovno bila ispunjena. Hvala svima na dolasku i odličnoj atmosferi a posebno voditelju radionice Borisu Vrdoljaku'', kaže Mirjam Dadić, voditeljica udruge Nimeta.

Radionicom Vogue Dance Plesna udruga Nimeta zaključila je vrlo uspješnu 2017. godinu.

Ovo je ujedno i posljednja radionica u sklopu projekta PLES ZA SVE u 2017. godini, te se ovom prilikom posebno zahvaljujemo Gradu Zadru i Mjesnom odboru Jazine II na podršci, kao i svim sudionicima niza radionica i tečajeva održanihtijekom 2017. godine. Koristimo priliku svima zaželjeti sve najbolje i puno plesa u 2018. godini. 


Reci što misliš!