Lifestyle

sezonska sniženja

Super subota u centru Supernova donosi dodatne popuste na sezonska sniženja

Super subota u centru Supernova donosi dodatne popuste na sezonska sniženja
Bojan Bogdanić

Nova godina donosi nove izazove, a najbolje ju je započeti uz iznimno niske cijene, jer u trgovinama Supernova centra Zadar vladaju najbolja sezonska sniženja.

Zato nikako ne propustite ovu Super subotu, 13. siječnja, koja donosi dodatne popuste na već aktualna sezonska sniženja. Najbolji shopping obavite u više od 90 trgovina u kojima su istaknuta brojna super sezonska sniženja do čak 70%.

Među posebnim popustima u sklopu Super subote izdvajamo: dodatnih 20% na već snižene artikle u trgovini Humanic, dodatnih 20% na sniženi asortiman u trgovini Nike kao i 10% na sav sniženi asortiman u trgovini Six.

Popusti vas očekuju i na nove kolekcije: 10% na novu kolekciju brenda s.Oliver, 15% na novu Cool Club kolekciju u trgovini Baby Center, do 30% na novu kolekciju trgovine Kerver i 15% na ukupnu kupovinu iznad 200 kuna u dm-u.

Iskoristite najbolji period godine za najpovoljniju kupovinu i uhvatite fenomenalne uštede u sklopu prve ovogodišnje Super subote.

Više informacija o svim popustima koji Vas očekuju pronađite na web stranici  ili na Facebook stranici Supernove Zada. Vidimo se!


Reci što misliš!