Lifestyle

zabavni psihološki test

Ono što ste prvo ugledali na slici odaje tko ste i što je vaš motiv

Ono što ste prvo ugledali na slici odaje tko ste i što je vaš motiv
The Minds Journal

Svi gledamo na svijet različitim očima. Dakle, svi živimo u drugoj stvarnosti. Način na koji vidite stvari mnogo je više od karaktera koji stvara vašu stvarnost. Otkriva ključne tajne o vama koje se kriju u vašem nesvjesnom umu.

Ovaj test je samo jedan od mnogih koji otkriva što stvari koje prvo privuku vašu pažnju govore o vama.

Međutim, volim ovaj test jer nije kompliciran. On dijeli svijet u tri osnovne kategorije i svatko od nas pripada jednoj od njih. Te kategorije otkrivaju kako pristupate svom postojanju i koja je vaša strategija za samospoznaju, piše The Minds Journal.

Zašto je to važno? Zato što sve što radimo u životu se svodi na jednu od ove 3 kategorije!

Ova slika je savršena slika za ovaj psihološki test, jer daje pravu subliminalnu poruku o životu i življenju. Vaš fokus i percepcija govore ostatak priče:

Pogledajte ovu sliku!

Što je prvi detalj koji vidite na ovoj slici? Ova slika otkriva nesvjesne tajne vaše osobnosti.

Nemojte razmišljati, samo slijedite intuiciju!

1. Lice

Baš kao i lice na ovoj slici, gradite svoj lik poput slagalice. Ne tražite sebe, već se pokušavate kreirati. Želite se pokazati svijetu.

Pokušavate se razlikovati u različitim područjima i sastaviti te različite dijelove zajedno, poput komada slagalice, kako biste izgradili idealnu sliku sebe. Sakupljate različite dijelove koje ćete sastaviti kako biste stvorili ovu sliku.

 

Ovi dijelovi mogu biti stvarni (vanjski): odjeća, izgled, imovina, društveni krug, prijatelji, čak i partneri koji slikaju sliku koju želite projicirati; ili apstraktni (unutarnji): dostignuća, iskustva, vrijednosti, talenti kojima ste ovladali i uspomene.

Ali možete pokušati izgraditi svoju sliku do savršenstva i to može biti kontraproduktivno, jer je savršenstvo iluzija. Vaš pristup za samoaktualizaciju je izvanjski. Počinjete od svoje suštine i materijalizirate je u sliku kroz razne elemente.

Želite da svijet vidi pravu istinu o tome tko ste. Nema ništa krivo u pristupu koji koristite, ali provjerite je li vaš glavni cilj odobrenje od drugih ljudi.

2. Mozak/stablo

Baš kao i stablo na ovoj slici, želite dosljedno razvijati svoje znanje. Jako ste znatiželjni. Pokušavate naučiti i razumjeti što je moguće više. Razlog svemu što radite je taj što tražite znanje.

Volite učiti nove stvari i istražiti različite teme. Vjerojatno ste ljubitelj nadnaravnih fenomena, teorija zavjere i misterija. Drugi bi vas opisali kao nekoga tko je obrazovan u mnogim različitim područjima.

 

Možete lako razumjeti psihologiju i psihološke pojmove. Da ste rođeni par tisuća godina u prošlosti, bili biste bez sumnje filozof. Ali svaki pojedini podatak koji ste prikupili namijenjen je većoj svrsi. Veća svrha svega što pokušavate shvatiti jest pronaći kozmičku istinu.

Vaš pristup za samoaktualizaciju je unutarnji. Počinjete od vanjskog svijeta i apsorbirate što više informacija kako biste se mogli približiti istini i pronaći odgovore koje tražite. Nije vam stalo do toga kako vas drugi percipiraju, samo želite saznati tko ste stvarno i što radite ovdje. To je vaša najveća tajna.

Ne postoji ništa krivo u vašem pristupu, samo pazite da se ne izgubite u tom procesu. Vi niste odgovori koje ste pronašli, vi ste onaj koji postavlja pitanja.

3. Ptice i priroda

Baš kao i ptice na ovoj slici, ne osjećate se kao da ste dio igre koje društvo pokušava igrati, ili recimo slika koju društvo pokušava naslikati. Ne pokušavate stvoriti sebe niti se pronaći. Samo želite biti sami i slobodni, želite iskusiti svijet.

Ne osjećate se kao da se uklapate tamo gdje trenutno jeste. Radije biste putovali i istražili veličanstveni svijet. Ne volite previše dugo biti na jednom mjestu. Shvaćanje da je sve trenutačno samo povećava tjeskobu i želju da isprobate različite stvari.

 

Ne shvaćate stvari vrlo ozbiljno. Volite se zabaviti. Volite biti okruženi prirodom. Vaše srce žudi da istraži nova egzotična mjesta širom svijeta. Više cijenite iskustvo od bilo kakvog znanja. Apsorbirate informacije i materijalizirate različite elemente, ali ništa ne ostaje predugo. Tamo je sve dok služi svrsi stvaranja iskustva i onda to otpuštate. Idete dalje.

Vaš pristup za samoaktualizaciju je blistav. To je mješavina unutarnjeg i vanjskog s naglaskom na kretanje naprijed. Dok se usmjeravate naprijed kao foton svjetlosti, učite više o sebi i projicirate više o sebi.

Ali vaša je glavna svrha ostvariti sebe i doživjeti svijet. Nije vam doista stalo do toga kako vas drugi vide ili što je kozmička istina. Osjećate se kao putnik na odmoru koji je tu da istražuje i zabavlja se.

Vaš pristup nije pogrešan, samo pazite da se brinete o svojim odnosima. Iako ništa nije trajno, naći ćete smisao u vašoj svrsi kada budete izgradili i brinuli se o nečemu što neće trajati zauvijek.

Prevela: Suzana Prnjak za atma.hr


Reci što misliš!