Lifestyle

istina ili laž

Teorija zavjere: Obožavatelji uvjereni da znaju tko je surogat majka Kim Kardashian

Teorija zavjere: Obožavatelji uvjereni da znaju tko je surogat majka Kim Kardashian
© Guliver Image/WENN.com

Nakon što je jučer objavljeno kako su, nakon kćeri North i sina Sainta, Kim Kardashian i Kanye West dobili još jednu djevojčicu, krenule su teorije zavjere.

Budući da je netom prije rođenja trećeg djeteta u bolnici u trudovima završila i njezina najmlađa sestra, Kylie Jenner, krenula su nagađanja kako je ona zapravo surogat majka sestri i šogoru.

Objavom na društvenim mrežama, Kim Kardashian i Kanye West potvrdili su kako im je jučer surogat majka rodila treće dijete. 'Kanye i ja smo sretni da možemo objaviti dolazak naše zdrave i prekrasne djevojčice. Neopisivo smo zahvalni surogat majci koja je ostvarila naše snove s najljepšim mogućim poklonom koji vam itko može dati, ali i doktorima i medicinskim sestrama za njihovu brigu. North i Saint su presretni i ne mogu dočekati da upoznaju sestricu', napisala je Kim Kardashian na svom blogu.

Malena djevojčica razveselila je roditelje, cijelu obitelj Jenner-Kardashian, ali i mnogobrojne obožavatelje diljem svijeta, koji su odmah razvili i teoriju zavjere.

Naime, netom prije negoli je Kim objavila sretnu vijest, otkrilo se kako je njezina najmlađa sestra Kylie Jenner u bolnici te kako je dobila trudove. I dok su svi iščekivali rođenje njezina djeteta, pojavila se Kim sa svojom objavom, a obožavatelji su odmah zaključili kako je lako moguće da je upravo najmlađa članica klana Jenner-Kardashian surogat majka svojoj sestri.

Kylie inače svoje prvo dijete očekuje s dečkom Travisom Scottom, no otkako se doznalo da je trudna, ne pojavljuje se u javnosti.

Naravno, kako to uvijek i biva, odmah su se na društvenim mrežama javili oni koji su baš te večeri imali prijatelja/brata/tetu/strica, koji je zaposlen u bolnici gdje je Kylie zaprimljena, te su baš oni dobili ekskluzivnu informaciju o tome da je Kylie u trudovima.

No, čini se kako je sve to samo dobro upakirana priča, budući da u Americi postoji zakon da ukoliko želite biti surogat majka nekom paru, već morate imati barem jedno dijete, odnosno proći barem jedan porod. Budući da je Kylie prvorotkinja, to bi značilo da je nemoguće. Ipak, nikada se ne zna što može članovima najpoznatije obitelji pasti na pamet.

Sada svi iščekuju da Kylie rodi, kako bi i službeno bilo demantirano da je ona surogat majka, piše Tportal.


Reci što misliš!

 Izdvojeno