Lifestyle

golem interes

Škraping 2018.: Već preko 600 prijavljenih natjecatelja iz 11 država!

Škraping 2018.: Već preko 600 prijavljenih natjecatelja iz 11 država!
Dino Stanin/PIXSELL

Do 13. izdanja međunarodne sportsko-turističke manifestacije Škraping broji se 25 dana, a broj prijava je iz dana u dan sve veći tako da je trenutno prijavljeno preko 600 natjecatelja iz 11 država od Slovenije, Mađarske, Italije, Švicarske, Njemačke.

Potpuna i važeća prijava za sudjelovanje na Škrapingu je ona po kojoj je izvršena uplata startnine!

12. Škraping Tkon - otok Pašman 2017. 12. Škraping Tkon - otok Pašman 2017.

Škraping utrka će se održati u subotu, 3. ožujka 2018. godine u Tkonu na otoku Pašmanu dok će Škraping tjedan početi već u nedjelju 25. veljače 2018. godine s eko-akcijom čišćenja staza i podmorja otoka Pašmana.

Za posjetitelje i natjecatelje u Škraping tjednu nudi se također kulturno i gastronomski bogat sadržaj od predavanja, radionica, dječjeg šahovskog turnira, predstave „Ćakule po`javorom“ pa do tradicionalnog Sajma otočnih proizvoda s preko 40 izlagača sa gotovo svih jadranskih otoka koji će ove godine ugostiti Prijatelje sajma s otoka Šolte koji su ujedno i nosioci oznake HOP.

Dan poslije Škrapinga, u nedjelju 4. ožujka bit će održan Škrapić – mali Škraping za djecu u organizaciji DV „Ćok“ iz Tkona na kojem će sudjelovati preko 200 malih Škrapera iz brojnih dječjih vrtića diljem Zadarske županije.

Generalni sponzor Škrapinga je Ilirija d.d. iz Biograda preko koje možete ugovoriti paket Škraping s hotelskim smještajem.

Više informacija na www.ilirijabiograd.com

Prijave će biti otvorene do petka, 23. veljače 2018. godine do 12 sati, ili ranije u slučaju da se prijavi maksimalan broj natjecatelja.

Svi detalji raspisa utrke i programa manifestacije se mogu pronaći na web stranici www.skraping.hr

 

Reci što misliš!